VI söker PHP Systemutvecklare

PHP Systemutvecklare sökes

Är du en duktig systemutvecklare som älskar att programmera fantastiskt roliga webblösningar precis som vi gör så erbjuder vi dig ett makalöst spännande arbete som webb och systemutvecklare. Då är vi företaget för dig!

Hos Awave kommer du att arbeta med olika projekt inom systemutveckling - allt från responsiva webbplatser med CMS till större systemutvecklingsprojekt. Du kommer att jobba agilt i team som tillsammans säkerställer att tekniken ligger i framkant. Varje team består av projektledare, UX designer, digital strateg och frontend utvecklare.

Eftersom vi värdesätter kvalitet och automatisering så arbetar våra team hela tiden med att utveckla och förbättra våra deploy och testverktyg.

Vi använder den senaste tekningen till allt vi gör och är alltid öppna för att prova nya lösningar som ligger i framtiden.

Som medarbetare på Awave kan du förvänta dig innovativa projekt och en företagskultur som präglas av högt i tak och en god balans mellan arbete och privatliv.

Om dig

För oss är det viktigt att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och är kommunikativ då vi jobbar som ett team. Du är nyfiken, driven och arbetar hela tiden för att vi tillsammans kontinuerligt levererar projekt. Du måste vara nyfiken på att lära dig mer inom ditt kompetensområde och kunna förmedla dina kunskaper vidare. Du vill utvecklas i din roll som systemutvecklare. Du kopplar av genom att rabbla nästlade SQL frågor och funderar på vad som kan göras bättre.

Du

  • Bor  Stockholm eller någonstans i vårt vackra avlånga land och kan tänka dig att ta en liten tripp till HK någon gång då och då
  • Ser storheten i att arbeta med team och flera utvecklare
  • Har flera års erfarenhet av PHP utveckling
  • Objektorienterad programmering
  • Linuxkunskaper
  • Bra om du har viss erfarenhet av CMS såsom Drupal eller Wordpress

Kontakta oss om du vill ha mer info om tjänsten eller varför inte kliva på direkt och skicka in en ansökan till info@awave.se

Här hittar du mer information om Awave som arbetsgivare