Åtta.45s färgsprakande hemsida

Flera ipad:s visar upp olika delar av åtta 45:s nya hemsida

Tryckeriet Åtta.45 är ett av Sveriges största tryckerier med över 200 medarbetare och huvudkontor i Järfälla, Stockholm samt i åtta andra städer runt om i landet. Åtta.45 hjälper alla olika typer av kunder med tryckta tjänster. Målgruppen är allt ifrån lokala företag till stora koncerner så som apoteket Kronan och Telenor.

Alltid nära till e-butik eller att skicka en offertförfrågan

För att binda ihop alla olika typer av målgrupper har Awaves UX designers gjort omfattande strukturs-arbete gjort för att alla kunder ska kunna hitta vad just de behöver. Viktigt har varit att det ska vara enkelt för besökaren att kunna be om offert eller komma till e-butiken där man enkelt kan ladda upp sina egna tryckoriginal. Awaves UI designers har arbetat med att omvandla åtta.45s grafiska profil för att skapa en helhet kring Åtta.45s olika delar så som webbplatsen men även e-handeln. Hemsidan är byggd i WordPress med flexibla moduler så att Åtta.45 enkelt ska kunna arbeta med sin hemsida och uppdatera samt skapa nytt innehåll.

En dator som visar åtta45s nya webbshop

Sveriges första svanmärkta tryckeri

En viktig del av Åtta.45 är deras omfattande miljöarbete vilket inte bara syns och pratas om på hemsidan utan genomsyrar hela organisationen i både produktions- och kontorsmiljö.

Se Åtta.45s nya hemsida här