🎅🎄 Awave önskar er en god jul och ett gott nytt Ă„r!

Ännu ett Ă„r med Awave börjar bli dags att summera. Den gamla klyschan om att tiden gĂ„r fort nĂ€r man har roligt har nog aldrig varit sannare, för vilket fantastiskt Ă„r vi har haft!

En hund med tomtelova. Awave.

Vi har givetvis gjort som brukar och lanserat en hel dröse med siter, att lista dem alla skulle fÄ vÄr WYSIWYG-editor att börja strejka men ett axplock bjuder vi gÀrna pÄ:

  • Xspray Pharma – En kund inom medicinbranschen som kom tillbaka till oss efter att ha undersökt om grĂ€set var grönare hos annan webbyrĂ„ dĂ€r designen utmanade vĂ„ra frontendare till fullo!
  • Ung Företagsamhet – En helt ny sida Ă„t en ideell och politiskt obunden organisation med en synnerligen avancerad anvĂ€ndarplattform inbyggd.
  • Spendency – Tredje gĂ„ngen gillt brukar man sĂ€ga, och Ă€ven om ingen av de tidigare varit ett misslyckande pĂ„ nĂ„got sĂ€tt sĂ„ Ă€r det sĂ„klart extra roligt att kunna leverera en hemsida Ă„t samma kund för tredje gĂ„ngen.
  • Civilekonomerna – En nylansering av ett fackförbunds hemsida dĂ€r vi inte bara levererat kod och grafik, utan ocksĂ„ fĂ„tt vara med och göra förberedande bakgrundsarbete i form av till exempel workshops & SEO.
  • E-handel.se – En plattform för alla involerade inom E-handelssfĂ€ren dĂ€r man dagligen publicerar nyheter inom densamma, som inkluderade en migrering av drygt 15.000 enskilda inlĂ€gg till den nya sidan.
  • Eduplanet – En site byggd för dig som vill studera utomlands, med över 200 skolor runt om i vĂ€rlden. Med personal som verkligen vill hjĂ€lpa dig att studera utomlands.
  • Handicare – För Handicares rĂ€kning slĂ€ppte vi faktiskt tvĂ„ separata sidor i Ă„r, bĂ„de en för koncernen Handicare Group och en för sjĂ€lva varumĂ€rket Handicare. Den senare inkluderar en multisite pĂ„ 11 domĂ€ner med en synnerligen avancerad produkthantering utvecklades.

En annan lansering som vi sjÀlva anser vara av sÄ pass stor vikt att den fick ett eget stycke var sÄklart nya awave.se! Upphottad design, gediget contentarbete och en ny plattform Àr alla saker vi gÀrna pÄpekar med den. VÀrt att nÀmna Àr ocksÄ att vi med denna plattform skaffat oss möjlighet att för första gÄngen ocksÄ ha en egen hemsidan pÄ engelska, missa inte awave.com! Vi har i enlighet med traditionerna vunnit DI MÀstarGasell och AAA, men fick i Är göra extra plats pÄ prishyllan för tvÄ nya saker:

  • Årets ByrĂ„ 2019 – i vĂ„r kategori Digital 25-50 MKR ansĂ„g vĂ„ra (och vĂ„ra konkurrenters) kunder att vi uppenbarligen varit bĂ€st, vilket inte bara Ă€r kul för att vi sjĂ€lva sĂ„klart hĂ„ller med men ocksĂ„ för att det de facto Ă€r kundernas uppfattning som ligger till grund för det hela.
  • European Business Awards – Ă€ven internationell framgĂ„ng Ă€r givetvis superroligt, att anses vara bland de allra bĂ€sta företagen i Europa av en oberoende jury Ă€r en enorm Ă€ra!

Nya spÀnnande projekt har vi ocksÄ bÄde massor pÄ gÄng och har startat upp under Äret. Förhoppningsvis kommer vi redan i januari 2020 kunna visa resultat frÄn en del av dessa.

Vi har ocksĂ„ i vanlig ordning jobbat hĂ„rt med att ta hand om vĂ„ra Ă„terkommande förvaltningskunder – vilket sĂ„klart ocksĂ„ Ă€r en superrolig och minst lika viktig del av vĂ„rt uppdrag.

Vi har ocksÄ hunnit med att stÀlla ut pÄ bÄde Cornerstone Convergence & Webbdagarna dÀr vi trÀffat och pratat med massor av intressanta och trevliga mÀnniskor och företaget. Resultatet frÄn vad ett av dessa samtal mynnade ut i gÄr numera att beskÄda pÄ https://www.nogaentreprenad.se/.

NÄgra har kommit nya till oss, andra har tyvÀrr lÀmnat. Vi tÀnkte egentligen skriva ingen varken var nÀmnd eller glömd, men det vore att göra Rufus orsÀttvisa!

Med hopp om att vi kommer höras Àven nÀstkommande Är vill vi dÀrmed bara avrunda med att önska alla vÄra kunder, besökare, medarbetare, hundar, samarbetspartners samt till och med konkurrenter en supergod jul samt gott nytt Är!