• Det senaste från oss och lite "know-how"

september 2012

Skapat 2012-09-28 | Kunder, Design & strategi, Teknik & CMS

Awave utvecklar webbplats åt Petrogrand i Drupal 7

Webbplatsen www.petrogrand.se presenterar företaget Petrogrand och dess verksamhet. Fokus vid framtagandet av webbplatsen har varit att den skall vara lättnavigerad, informativ och tydlig. Webbplatsen har till syfte att dels informera aktieägare om verksamhetens utveckling men även steg för steg visa hur borrning av olja fortskrider. Dels genom text men även med många bilder.

 

Läs mer
Skapat 2012-09-13 | Kunder, Design & strategi, Teknik & CMS

Awave utvecklar webbplats åt Energirådgivningen i Drupal 7

Energirådgivningen är ett samarbete mellan 27 kommuner i Stockholmsregionen som servar 1,8 miljoner invånare med energi och klimatråd. Webbplatsen www.energiradgivningen.se är Energirådgivningens webbplats och står för verksamhetens webbnärvaro.
Syftet med webbplatsen är att informera, utbilda och tillhandahålla information som berör energi och klimatråd, dels på en mer generell nivå men likaväl på en lokal nivå. Webbplatsen skall berätta om Energirådgivningens alla kostnadsfria tjänster såsom telefonrådgivning, arrangerade besök hos bostadsrättsföreningar, villaföreningar, företag och skolor.

Läs mer
Skapat 2012-09-17 | Events, Teknik & CMS

Träffa oss på Drupal Camp 20 september

Vi kommer att delta på Drupal Camp i Stockholm den 20 sepetember. Passa på och träffa alla medarbetare som sitter bakom spakarna och våra sköna designers. Vi kommer att ha med oss en drös med spännade och roliga projekt och visa upp.

Läs mer