• Det senaste från oss och lite "know-how"

februari 2013

Skapat 2013-02-12 | Events, Teknik & CMS, Design & strategi

Träffa oss på Drupal Camp Stockholm 8 mars 2013

Vi kommer att närvara på Drupal Camp Stockholm den 8:e mars. Kom och träffa oss och låt oss prata webb!

Vi kommer att ställa upp med projektledare, webbdesigner och programmerare så vi kan ta hand om dig och just dina frågor! Vi har laddat med en hel del referenscase som vi gärna berättar om, den ursprungliga behovsanalysen och den Affärsnytta och lönsamhet vi har lyckats leverera till våra kunder efter genomfört projekt!
Datum: Fredag 8:e mars 2013, Plats: Meeting Room, Alströmergatan 20, Stockholm

Läs mer
Skapat 2013-02-13 | Kunder, Teknik & CMS

Awave utvecklar ny webbplats med kursmotor i Drupal åt IFI

Att söka en kurs skall vara roligt, enkelt och gå snabbt! Det var de ledorden Awaves designers arbetade mot när det tog fram idé, koncept och webbdesign för IFIs nya webbplats http://www.ifi.se. IFI är ett oberoende utbildningsföretag som varit verksamma i branschen i över 20 år, har ett gediget utbildningsprogram och alla föreläsare är experter inom sina respektive områden.

Läs mer
Skapat 2013-02-18 | Kunder

Över hundra kunder i kundlistan

Nu när vi har passerat hundra kunder i vår kundlista här på www.awave.se tycker vi faktiskt att vi har rätt och skryta lite om det :-)

 

Läs mer
Skapat 2013-02-19 | Kunder, Teknik & CMS, Design & strategi

Ny e-handelsplattform för ProCenter utvecklad i Drupal av webbyrån Awave

Awave har haft ett helhetsansvar för att skapa en ny säljande webblats med avancerad e-handels funktionalitet åt yrkesfotobutiken ProCenter. Webbplatsen är utvecklad i det prisbelönta och populära publiceringsverktyget Drupal 7 med modulen Commerce för e-handel. Webbplatsen innehåller inte bara e-handelsfunktionalitet utan är fullspäckad med information om ProCenter, den fysiska butiken och alla tjänster ProCenter erbjuder sina kunder.

Läs mer