• Det senaste från oss och lite "know-how"

maj 2015

Skapat 2015-05-04 | Teknik & CMS

EPiServer CMS Schemalagda jobb

En viktigt del i en webbplats eller applikation är att hantera schemalagda jobb.

Vi på Awave har skapat schemalagda jobb åt våra kunder som sköter allt från e-postutskick för prenumeranter och intern statistikdata till intergrering mot externa api:er och cachehantering. Vi vill ge en eloge till EPiServer, då de har et väldigt gediget och lätthanterat gränssnitt för att hantera schemalagda jobb.

Läs mer
Skapat 2015-05-05 | Kunder, Teknik & CMS, Design & strategi

Ny webbplats lanserad åt 101 Relationer

Vi har lanserat en ny responsiv webbplats utvecklad i den senaste versionen av Wordpress. Webbplatsens primära syfte är att skapa leads åt 101 Relationer samt att kort informera om alla tjänster. Vi gör det enkelt och ta kontakt genom att vi på flera ställen lyfter fram kontaktformulär.

Läs mer
Skapat 2015-05-06 | Kunder, Teknik & CMS

Ny WP webbplats åt SQL Service lanserad

Awave fick förtroendet av SQL Service att utveckla SQL Service nya responsiva webbplats. Webbplatsen är späckad med leadsgenererande funktionalitet och är integrerad med ledande verktyg för spårning och prospektbearbetning.

För SQL Service är deras kvalificerade medarbetare en stor tillgång. För att förstärka detta ännu tydligare har varje medarbetare fått skapa sin egna personliga presentation samt att medarbetarna uppmannas att kontinuerligt blogga. 

Läs mer
Skapat 2015-05-11 | Kunder, Teknik & CMS, Design & strategi

VI utvecklar en ny webbplats åt Institut Mittag-Leffler

Awave har fått äran att ta fram en helt ny webbplats åt Institut Mittag-Leffler. IML är en världskänt forskningsinstitut för mattematik. Awaves uppdrag omfattar projektledning, interkation och UX, Webbdesign samt att utveckling.

Läs mer
Skapat 2015-05-12 | Teknik & CMS, Kunder

IT företaget Xware väljer Awave

Xware har valt Awave som ny leverantör för att ta fram en säljande webbplats med fokus på kundnytta och användarvänlighet. Givetvis kommer den nya webbplatsen att vara responsiv och innehålla en hel del coola funktioner. Produktionen är igång, lansering beräknas att ske under sommaren.

Läs mer
Skapat 2015-05-18 | Events, Teknik & CMS

PHP meetup hos Awave den 11 juni 2015

Awave står som värd när PHP Stockholm har träff den 11 juni 2015. Träffen är inte bunden till något CMS eller ramverk. Än så länge är en talare och ett ämne spikat: "Getting to know Testing in PHP" - Rashid Khan

För mer information och anmälan: PHP Stockholm meetup hos webbyrån Awave

Läs mer
Skapat 2015-05-25 | Övrigt

Kundmöte måndag morgon

WOW - Vilken utsikt! I den här avkopplande miljön ett stenkast från stan vill man absolut förlägga vår nästa konferens! Vill ni veta vart vi har varit på kundbesök så dra ett mail till info@awave.se  Ämne: "Kvalitetskonferens"


 

Läs mer
Skapat 2015-05-29 | Kunder, Design & strategi, Teknik & CMS

Ny webbplats lanserad

Vi har lanserat en ny webbplats åt en av Stockholm skärgårds mysigaste och trevligaste öar, www.uto.se. Utö är en ö i Stockholms södra skärgård som inte bara bjuder på mysiga bad, härliga strövområden utan erbjuder även alla moderna faciliteteter. Som till exempel hotell, vandrarhem, gästhamn med WIFI (+1).

Läs mer