• Det senaste från oss och lite "know-how"

februari 2016

Skapat 2016-02-01 | Events, Teknik & CMS

Swetugg 2016 - Dag 1

Så var det då dags för 2016-års upplaga av .NET konferensen Swetugg. Som ni har kunnat läsa i vår blogg tidigare så deltog vi även i förra årets Swetugg och var mycket nöjda med de talare vi hade möjlighet att lyssna på och även själva arrangemanget runt det hela. 

Läs mer
Skapat 2016-02-03 | Events, Teknik & CMS

Swetugg 2016 - Dag 2

Dag 2 startade aningen bättre än dag 1 eftersom allt strul redan var löst så dagen kunde flyta på utan vidare besvär.

Läs mer
Skapat 2016-02-16 | Kunder, Teknik & CMS

Kitchenlab väljer Awave som förvaltningspartner

Awave har fått ett ansvar att supporta, förvalta och vidareutveckla Kitchenlabs e-handelsplats. Förvaltningen sker tillsammans med Kitchenlabs utvecklare.
Givetvis rekommenderar vi alla och besöka deras fina butiker i Stockholm.

Läs mer
Skapat 2016-02-09 | Kunder, Teknik & CMS

Mundo goes Live - Plattform för vertikala annonser

En av de absolut roligaste sakerna vi på Awave gillar är när vi går LIVE med nya produktioner. Det är inte alla vi skriver om men när det är lite extra speciellt så vill vi gärna berätta om det.

Denna gång vill vi lyfta fram Mundo. En plattform för vertikala annonser som Joinville ligger bakom. Tillsammans med Joinville har våra utvecklare tagit fram något nytt i en agil och effektiv process.

"En artikel om Joinville och Mundo"

Läs mer
Skapat 2016-02-21 | Kunder, Design & strategi, Teknik & CMS

Äntligen! Nu är vi i båtbranschen

Vi hälsar vår nya kund Sjöbefälsföreningen välkommen! Awave har börjat arbeta med SBFs webbplats, design, UX, konvertering, anvvändarvänlighet och givetvis utveckling och projektledning är tjänster som utgör grunden i samarbetet. 

Läs mer
Skapat 2016-02-25 | Övrigt

Awave Ping Pong Championship - 2016

Även om vi alla älskar det vi gör så behöver vi också värva det digitala med lite analogt,  och varför inte då köra en pingisturnering. Det blev en rolig och stenhård tävling som till slut vanns av Anton och Nicole. inte förvånansvärt då de varje dag smygtränar på lunchen. Det som förvånade oss alla mer var de som kom 2:a i tävlingen,  vi har aldrig sett varken kristian eller Patrik närma sig pingisbordet någon gång. Som alltid rockade de loss i fullt fart och visade sig vara proffs på att hantera både boll och rack.

Läs mer