• Det senaste från oss och lite "know-how"

mars 2016

Skapat 2016-03-02 | Kunder, Teknik & CMS

MUCF väljer Awave för att utveckla en sökbar Databas

MUCF (myndighet för ungdoms- och civilsamhällsfrågor) är en statlig myndighet som tar fram kunskap om ungas levnadsvillkor och om det civila samhällets förutsättningar. Statistikverktyget som Awave skall utveckla används för att synliggöra statistik som finns om unga som varken arbetar eller studerar. Statistiken kommer att presenteras på webbplatsen www.temaunga.se

Läs mer
Skapat 2016-03-07 | Kunder, Design & strategi, Teknik & CMS

Agnig väljer Awave för att utveckla 3 nya webbplatser

Agnig / Deluxeliving är ett svenskt familjeföretag med människan i fokus och inriktar sig mot hemtjänst, HVB och skönhetsvård. Awave kommer att designa och utveckla tre helt fantastiska fristående webbplatser för varje inriktning.

Läs mer
Skapat 2016-03-09 | Design & strategi

Filminspelning pågår!

Vi har länge funderat på att uppdatera vår egen webbplats med en film men det har alltid blivit framflyttat då vi alltid har en massa andra roliga kundprojekt att prioritera. Men igår gjorde vi slag i saken och hade äntligen en filmtagning på kontoret. Örjan tog på sig ansvaret som projektledare och skötte jobbet med högsta betyg! Tillsammans med designteamet tog vi fram texter och scener för hur vi ville att stämningen på Awave skulle förmedlas. Redigering av film pågår, återkom snart för att se den fantastika Awave produktionen "Filmen".

Läs mer
Skapat 2016-03-14 | Kunder, Teknik & CMS

2Train väljer Awave som utvecklings och förvaltningspartner

Det norska företaget 2Train har gett Awave förtroendet att förvalta och vidareutveckla 2Trains webbplats i Wordpress.

Läs mer
Skapat 2016-03-20 | Kunder, Design & strategi, Teknik & CMS

Team Olivia väljer Awave som partner för sina nya "webbar"

Team Olivia väljer Awave till att utveckla sin nya multiwebb plattform för de olika verksamheterna i Olivia. Awave kommer att ansvara för grafisk profil, design och självklart programmering.

Läs mer
Skapat 2016-03-25 | Kunder, Design & strategi, Teknik & CMS

SolidTeam Sweden AB väljer Awave

SolidTeam Sweden AB väljer Awave för utveckling av sin nya webbplats. Awave står för grafisk manual, ny design och programmering.

Läs mer