• Det senaste från oss och lite "know-how"

juni 2018

Skapat 2018-06-01 | Kunder

Lansering av Arkitektkopia

Vi fick det ärofyllda uppdraget att tillsammans med  Arkitektkopia ta fram en helt ny webbplats åt dem, och har äntligen efter en intensiv utvecklingsperiod också lagt ut den live.

Läs mer
Skapat 2018-06-05 | Kunder

Lansering av SolidEngineer

Innan vi berättar mer om att vi lanserat SolidEngineers nya sida vill vi börja med att tipsa om bloggsidan www.bjornadventure.com som vi lanserade under hösten 2017!

Läs mer
Skapat 2018-06-11 | Kunder

Broker Sweden ABs nya webbplats är sjösatt!

Hos oss på Awave finns sedan länge en stor representation av båtintresserade medarbetare, så det var nästintill slagsmål mellan projektledarna om att få handha projektet med en hemsida åt båtförmedlingsfirman Broker Sweden AB!

Läs mer
Skapat 2018-06-18 | Kunder

Wednesday activity with Orio

Boating and our clients – two things we love and appreciate here at Awave! Therefor it can't come as a surprise for our readers here that we when we got the possibility to invite our friend David Leighton from Orio to join us for an activity we went fishing in the archipelago.

Läs mer
Skapat 2018-06-24 | Teknik & CMS

Awave är officiellt en Umbraco certified partner

Awave är officiellt en Umbraco certified partner. Vi kan glädja oss åt att tack vare vårt långvariga arbete med Umbraco har vi blivit ett av få företag i Sverige som är certifierade. Har ni frågor eller funderingar kring Umbraco, tveka inte att kontakta oss.

Läs mer
Skapat 2018-06-29 | Övrigt

Några ord från vår nya projektledare Debbie

Vi välkomnar Debbie som tidigare jobbat som projektledare på en digital mediebyrå och med digital marknadsföring och PR på en reklambyrå. Debbie har tidigare studerat PR på Berghs School of Communication.

Läs mer
Skapat 2018-06-29 | Design & strategi

Kompositionskolan: Mönster

Ibland kan man känna sig lite extra konstnärlig och vilja ta en bild där det inte finns någon enskild punkt som attraherar betraktaren.

Läs mer