• Det senaste från oss och lite "know-how"

AWAVES BLOGG

Det senaste från oss och lite "know-how" om webben.

Skapat 2018-08-23 | Kunder

Awave nominerade till Publishingpriset 2018

Publishingpriset är en årlig jurybedömd tävling för filmer, webbplatser, tidningar, tidskrifter, böcker och andra trycksaker som gått av stapeln sedan 1990.

Awave är med och tävlar tillsammans med Arkitektkopia och deras nya sida arkitektkopia.se där vi är nominerade i kategorin "Marknadsföringssajter kommunikationsbranschen".
Se samtliga nominerade bidrag här, och även vårt eget blogginlägg från lanseringen av sidan.

Så här beskriver Publishingpriset sin årliga tävling:
"Publishingpriset, som är fristående från branschens organisationer, är en heltäckande kommunikationstävling. Den omfattar de flesta etablerade former av kommunikation.
Om ett budskap ska nå fram, krävs så mycket mer än god form. Därför bedömer Publishingprisets jury också textinnehåll och visuellt innehåll samt – beroende på typ av tävlingsbidrag – regi (film), fysiskt utförande (print) och användbarhet (webbplats)."

Både små och stora aktörer i branschen är återkommande i Publishingpriset och vi är väldigt stolta att vi kan vara med och konkurrera i dessa sammanhang.
Vinnarna i tävlingen offentliggörs onsdag 7 november 2018 på Berns Salonger i Stockholm.

Arbetsgruppen har bestått av följande personer:
Arkitektkopia: Fredrik Sinander (projektledare), Maria Grankvist (redaktör), Carin Nöjd (webbutvecklare).
Awave: Kristian Johansson (övergripande projektledning och digital strateg), Örjan Bergholm (digital designer och UX), Marcus Oskarsson (lead developer), Oskar Werner (projektledning och kvalitet).