• Det senaste från oss och lite "know-how"

AWAVES BLOGG

Det senaste från oss och lite "know-how" om webben.

Skapat 2018-08-06 | Övrigt

Några rader från Awaves populäraste medarbetare

Vi på Awave försöker att i så hög grad vi kan vara både trevliga och tillmötesgående - men ingen av oss har nått samma popularitetsnivåer som samtliga kunders och besökares favorit Lulu.
När det plingar är hon är alltid först fram till dörren och är noga med att välkomna alla besökare på exakt samma sätt (krav på magkliande, förevisat på bild nedan) - diskriminering är alltså ingen faktor för henne.

Lulu är c:a 50 år gammal (eller 8, omräknat från hundår) men besitter precis som de flesta av oss andra på firman ett synnerligen ungt sinne. Hon växte med 7 syskon i Göteborgstrakten, men bor numera i Täby. För att få avbrott från jobbvardagen gillar hon att ligga och mysa i gräset och springa i skogen, gärna efterföljt av favoriträtten Dentasticks.

Hennes arbetsuppgifter, bortsett från välkomnande av besökare och medarbetare, är att aktivt (och passivt om det är dags för tupplur) verka motivationshöjande samt att säkerställa att ingen lämnar för mycket rester på sina tallrikar.
Awave som arbetsgivare uppmuntrar att anställda tar med sig hunden till kontoret, vilket VD Carl-Johan förevisar med gott exempel genom att göra Lulu till ett mycket uppskattat inslag i arbetsvardagen.