• "Vi på EFFSO är mycket nöjda med samarbetet med Awave. De förstod våra behov och vad vi ville uppnå. Resultatet blev en mycket snygg och funktionell webbplats."

  Veronica Asplund - Effso

 • "Vi bytte leverantör till Awave för att de lyssnade på våra behov, har goda referenser och är stora inom webblösningar"

  Nils Tamm - Bokmax

 • "Awave är grymt snabba, uppdaterade på tekniska lösningar, lyhörda och levererar precis som vi ville ha det."

  Niklas Nikolaidis - Joinville

 • ”Awave har lyssnat på våra behov och omsatt dessa till en snygg lösning som vi är mycket nöjda med”

  Henrik Svensson - Storebrand Fastigheter

 • ”VÅR NYA HEMSIDA ÄR SNABB, SNYGG OCH SMIDIG ATT JOBBA MED”

  Camilla Ericson - Domaine Wines

 • ”Vi på Forsen projekt är mycket nöjda med Awaves arbete, vi arbetar väldigt bra ihop och får alltid bra resultat.”

  Simon Edström - Forsen Projekt

Awaves kunder

Vi har arbetat med kunder i många olika branscher

100 wattaren

100-wattaren är reklamtävlingen som arrangeras av Sveriges Annonsörer och Sveriges kommunikationsbyråer. Tävlingen belönar kommunikation som fungerar, det vill säga kommunikation som gett bevisad effekt genom hög kreativitet.

101 Relationer

101 Relationers vision är att vara Sveriges förstahandsval inom kvalificerad nykundsbearbetning genom att vara marknadens mest moderna och lönsamma alternativ.

ABG Sundal Collier

ABW Equipment

ABW Equipment AB marknadsför Berkels kvalitetsmaskiner på den Svenska marknaden. ABW tillhandahåller försäljning, reservdelar samt rikstäckande service inom butik, storkök och industri.

Acne

Acne består av Acne Advertising (reklam), Acne Art Department (design), Acne Digital (web), Acne Film (reklamfilm, långfilm, tv) samt de egna varumärkena Acne (mode), Acne Paper (magasin) och Acne JR (leksaker).

Adviser Partner

Adviser Partner är specialister på att öka försäljningen för sina kunder. Detta görs vid olika försäljningshöjande utbildningar, coachning av personal samt ledningsgrupper och rekrytering av produktiv personal. 

Advokatfirman Lorenius & Partners

Advokatfirman Lorenius & Partners etablerades redan år 1976, men nuvarande firma tillkom så sent som 1997. Advokatfirman har kontor i ljusa och moderna lokaler på Biblioteksgatan invid Humlegården i centrala Stockholm.

Advokatfirman Marlaw

 Advokatfirman MarLaw AB – Advokatfirman för Marknadsrätt, är Sveriges enda advokatbyrå som uteslutande arbetar med marknadsrätt och dess anslutande rättsområden.

Ahreda

Ahredas tjänst heter skyltdirekt.nu och är något helt annat än de skyltprogram som finns på marknaden. Varje version skräddarsys helt enligt kundens önskemål och behov.

Aktiespararna

Sveriges Aktiesparares Riksförbund – Aktiespararna – grundades 1966 och är en oberoende intresseorganisation för enskilda som sparar eller vill främja sparande i marknadsnoterade aktier, aktiefonder och andra aktierelaterade värdepapper. 

Anaview

Anaview AB is a leading edge developer and manufacturer of analog Class D amplifiers and power supplies. Anaview is basing all amplifier and power supply designs on its own patents and proprietary solutions to achieve leading edge performance with lowest possible parts count.

 

Arkitektkopia

Assa Abloy

Axiomatics

Axiomatics levererar avancerade helhetslösningar för accesskontroll. Det egenutvecklade systemet möjliggör intelligent styrning av access till affärskritisk data och säkrar delning av information för större företag, organisationer och myndigheter.

Bandling & Partners

Bandling & Partners ska vara ledande inom behovsstyrd förvaltningsrådgivning i Sverige genom att skapa stora mervärden för deras kunder, medarbetare och samarbetspartners med hjälp av unika kundstrategier, oberoende ställning och långvariga relationer.

Barometer

Barometer är ett analysverktyg som hjälper leverantörer att utveckla sin verksamhet inom olika områden med utgångspunkt i kundens attityder, prioriteringar och förutsättningar.

Björklund & Wingqvist

Björklund & Wingqvist har butiker i Bromma och på Kungsholmen i Stockholm och är Sveriges största tapetvaruhus med över 30 000 olika tapeter i sortimentet, dels i butikerna och i webbshopen.

Blodkollen

Blodkollen är en pionjär inom det snabbt växande segmentet eHälsa. Blodkollen erbjuder privatpersoner och företagskunder hälsoundersökningar genom blodprov, som snabbt ger kunden en översikt över sin hälsostatus. 

Boliden

Brittfurn

Sedan 25 år säljer familjeföretaget Brittfurn exklusiva, klassiska brittiska möbler på Sturegatan 20 i Stockholm. Chesterfieldsoffor och öronlappsfåtöljer som bara blir skönare med åren.

Chubb

Chubb är ett försäkringsbolag med verksamhet i 54 länder och har över 30 000 medarbetare - vilket gör det till världens största börsnoterade sakförsäkringsbolag. 

Cicero Fonder

Cicero Fonder AB startade sin verksamhet år 2000 och står under Finansinspektionens tillsyn. Cicero Fonder ägs i huvudsak av ledningsgruppen, styrelsen och dess familjer. 

Civilekonomen

Civilekonomen är ett karriärmagasin som ges ut nio gånger per år till civilekonomer och ekonomstudenter som är medlemmar hos Civilekonomerna. Deras fokus ligger på nytta och att kunna erbjuda verktyg och tips i karriären.

Civilekonomerna

Fackförbundet Civilekonomerna är en intresseorganisation för akademiskt utbildade ekonomer. Förbundet har över 44 000 medlemmar i Sveriges och är också Sveriges största nätverk för ekonomer. Civilekonomerna ingår i Saco som är Sveriges akademikers centralorganisation.

Cornerstone

Dataföreningen

Var du än bor i Sverige finns Dataföreningen nära dig. Chansen är stor att du hittar intressanta aktiviteter varje vecka. Möten, diskussionsträffar, föreläsningar och många andra intressanta och spännande aktiviteter.

Djurens Rätt

Djurens Rätt har funnits sedan 1882 och är Sveriges största djurrätts- och djurskyddsorganisation. Djurens Rätt är partipolitiskt obundna och arbetar för en värld där både djur och människor respekteras.

Duroc

Duroc är en industrikoncern med fokus på tillverkningsenergi. De eftersträvar att bygga och utveckla en företagsgrupp med högkvalitativa industribolag. 

Electrolux

Elverket

Sedan 1919 har Elverket försett Sverige och framför allt stockholmarna med värme och ljus.

Era Försäkringar

Era Försäkringar i Sverige AB är en försäkringsförmedlare inriktad enbart mot sakförsäkringsområdet. Era Försäkringars historia sträcker sig till 1997 då det grundades utav Ulf Edmark.

Essity

Etal Group

ETAL Group is a leading supplier of inductive components for the telecom, power technology, automotive and defense industries. The Group develops and manufactures qualified electronic transformers and inductors to a world-wide market.

Europcar

Exacta översättningar

Exacta översättningar startades 1997 och idag har vi kontor i Stockholm samt ett nätverk med hundratals översättare över hela världen.

Ferox

Många uppskattar stämpelur för att ankomster och hemgångar bekräftas i tryck på papperskort. Ferox erbjuder tre huvudtyper av stämpelklockor.

Fitnessguru

Fitnessguru är en av Sverige största kosttillskottsleverantörer med över 50.000 trogna kunder. Fitnessguru tillverkar egna kosttillskott, kläder, accessoarer och funktionella livsmedel. Du finner deras produkter i webbshoppen och i livsmedelsbutiker.

Flamländska regeringen

Folkhem

Folkhem är ett privatägt medelstort byggnadsföretag med verksamhet i stockholmsområdet. Byggbranschen och därmed Folkhem genomgår en ständig utveckling och förändring.

Fordonsmäklarna

Fordonsmäklarna grundades i Solna i januari 2008. Visionen var att sälja 300 st bilar under första året. Idag driver man fyra anläggningar i Stockholms regionen och säljer ca 2000 st bilar per år. Hos Fordonsmäklarna kan du besöka det största Subaru Showroom i Stockholm.

Forsakringsjobb.se

Forsakringsjobb.se är en nischad platsannonssajt för finans- och försäkringsbranschen. 

Forska Utan Djurförsök

Forska arbetar för att djurförsök successivt ska ersättas med moderna djurfria metoder. Forska Utan Djurförsök bildades 1964.

Fresh International

Fresh International är ett programvaruföretag som levererar mjukvara för stora industriella företag med fokus på lageromptimering och resevdelshantering.

Fresh Internationals mjukvara analyserar och standardiserar inventeringsuppgifter

Gar-bo

Gar-Bo är ett ledande försäkringsbolag inriktat på byggrelaterade försäkringar. Företaget erbjuder trygghetslösningar till privatpersoner inom nybyggnation för småhus och bostadsrätter.

GI-boxen

GI-boxen ett komplett viktpaket som gör det enkelt att lyckas. Under en månad får du färdiglagade GI-luncher och middagar som är skapade för optimal viktminskning. Och bäst av allt: GI-boxen kommer hem till dig med maten!

GI-viktkoll

Ola Lauritzson och de övriga grundare till GI-Viktkoll var pionjärer och bland de första att introducera GI-metoden i Sverige. Webbsidan giviktkoll.se grundades med syfte att presentera material och verktyg som kunde hjälpa vanliga människor att ta till sig metoden.

Golvkedjan

Golvkedjan är en rikstäckande entreprenadkedja som ägs av ett 50-tal framgångsrika golv- och plattsättningsföretag på 70 platser i Sverige.

Greenfood

Handelsattityder

Handelsattityder är ett operativt verktyg som hjälper leverantörer att utveckla sin verksamhet med utgångspunkt från kundens attityder, prioriteringar och förutsättningar. Handelsattityder är ledande i mätning av handelns attityder gentemot leverantörer.

Handelshögskolan

Handelshögskolan i Stockholm är en av europas ledande handelshögskolor, med en stark förankring i det svenska näringslivet och samhället.

House of wine Georgia

Stockholmsbaserade företaget House of Wine Georgia AB startades med idén att introducera noggrant utvalda kvalitetsviner från Georgien.

HSB Omsorg

HSB Omsorg erbjuder hemtjänst och hushållsnära tjänster samt driver äldreboenden både i privat regi och genom entreprenad. Var först i Sverige med att starta ett boende för personer med Parkinsons sjukdom. Tillhör HSB-kooperationen och ägs av medlemmarna.

Human Care

ICA

Ifi

Vi ger dig kunskap om utvecklingen inom IT! Via kurser, seminarier, workshops och rapporter förser vi företag, myndigheter och kommuner med kunskap och utbildning inom våra kursområden: Avtal och IT-juridik, internet och e-affärer, IT-utveckling samt sourcing och outsourcing.

Infocare

Som Nordens ledande IT service företag – helt oberoende och auktoriserade för garantiservice av all välkända, internationella tillverkare – erbjuder InfoCare partner och slutkunder stöd för att upprätthålla en hög funktionalitet med så få överraskningar och avbrott som möjligt i verksamheten.

Injab

Injab Kraft Teknik AB är en av de ledande leverantörerna av ström- och mättransformatorer i Sverige. Företaget har ett komplett utbud av reläskydd inom låg- och mellanspänningsområdet.

Innerstadsspecialisten

I över 15 år har Innerstadsspecialisten framgångsrikt förmedlat hem i Stockholms Innerstad. Hos Innerstadsspecialisten träffar ni engagerade och kompetenta fastighetsmäklare med hög servicegrad och känsla för affärer.

Institut Mittag-Leffler

Institut Mittag-Leffler är ett internationellt forskningsinstitut under Kungliga Vetenskapsakademien, som bedriver års- eller halvårslånga forskningsprogram inom olika matematiska specialområden. 

Intelliplan

Intelliplan utvecklar och säljer heltäckande affärssystem för främst bemannings- och rekryteringsföretag. Relevant information samlas och struktureras på ett sätt som gör den lätt åtkomlig för alla som behöver den. Därmed plockar Intelliplan bort onödig administration.

Isodieten

Isodieten bygger på vetenskap och grunderna är enkla. Genom att kombinera fördelarna i flera dieter under en och samma metod har isodieten blivit en av de populäraste metoderna för viktminskning. Grundkonceptet handlar om att äta rätt mängd energi vid rätt tillfälle.

Justitiekanslern

Justitiekanslern (JK) är en myndighet som har till syfte att kontrollera att andra myndigheter efterlever Sveriges lagar och andra författningar.

Kamic Group

KAMIC Group is a corporate group consisting of more than 30 companies active in trade and manufacturing. KAMIC Groups common aim is to be a leading supplier of technical products and services in a number of well defined product and market niches.

Klarna

Kåver & Mellin

Kåver & Mellin är ett ägarlett byggkonstruktionsföretag grundat 1984. Med ca. 50 anställda utför de både små och stora projekt, nybyggnad, om- och tillbyggnad med varierande stomsystem och grundläggning. 

LaNeta

Skandinaviens första mexikanska taqueria . Dem mexikanska krögarna som driver La Neta vill att den svenska folket ska upptäcka smaken av riktiga mexikanska tacos.

Larssons arkitekter

Larsson Arkitekter (fram till 1 juni 2006 BLP arkitekter) utför uppdrag från såväl offentliga som privata byggherrar. Larsson Arkitekter har erfarenheter från projektering av allt från enkla ombyggnader till stora och komplexa nybyggnadsprojekt.

LisaElmqvist

Färsk fisk och skaldjur? Då har du verkligen hittat rätt! Under 80 år har havets alla fantastiska rikedomar varit allt för familjen Elmqvist. 

Mangold

Mangold är en oberoende fondkommissionär och en av Sveriges ledande aktörer som erbjuder ett brett urval av högkvalitativa finansiella tjänster till företag, intuitioner, aktieägare, privatpersoner, styrelser och företagsledningar.

Maskinleverantörerna

MaskinLeverantörerna - ML - är branschföreningen för Sveriges etablerade leverantörer av mobila arbetsmaskiner. Arbetet bedrivs i sex sektioner.

Media Vision Group

Idag har MVG Sveriges största mediekanal för Köpcentrum, MVG kallar den CentrumTV.  Allt fler köpcentrum ansluter sig till detta nätverk då det finns ekonomiska fördelar med att ha en "inomhus" -TV/reklam miljö.

Mediasmart

Media Smart är läromedlet som ska göra barn i grundskolan mediekritiska. Media Smart lär eleverna att tänka på hur de påverkas i sina dagliga beslut, både som individer och konsumenter.

Moberg Pharma

Moberg Pharma (tidigare Moberg Derma) är ett svenskt läkemedelföretag med fokus på utvärtes produkter för hudsjukdomar och smärta. Bolaget har stark tillväxt på den globala marknaden, med egen försäljning i USA via dotterbolaget Moberg Pharma North America LLC och försäljning via samarbetspartners i fler än 35 länder.   

Motivation Service

Motivation Service är ledande i norden inom säljtävlingar, motivations- och lojalitetsprogram. Motivation Service utgår från sina kunders behov och skräddarsyr därefter rätt program för att stärka människors prestationer och förbättra resultat.

Nanokredit

Nanokredit är ett företag som erbjuder snabba enkla finansiella tjänster utan krångel och onödig administration. De är ingen traditionell bank utan skall vara nytänkande, flexibla och kundorienterade.

Norges riksbank

Orio logistics

Saab Automobile Parts bytte 2013 namn till Orio. Idag säljer Orio reservdelar till flertalet bilmärken och fordon. Företaget har utökats med affärsområdet Logistics. Orio AB har en lång erfarenhet i branshen och har funnits i över 70 år.

Petrogrand

Petrogrands övergripande affärsidé är att bedriva oljeproduktion genom förvärvade ryska oljebolag och oljelicenser. Petrogrand skall även förvalta och förädla ryska oljetillgångar samt vid gynnsamma tillfällen avyttra upparbetade tillgångar och licenser.

Realtime Embedded

Realtime Embedded har sedan år 2000 specialiserat sig på att hjälpa företag att ta fram inbyggda system till mer avancerade produkter. Realtime är experter på systemdesign och konstruktion av både elektronik och programvara.

Saab Original

Saab är ett av Sveriges starkaste globala varumärken och även fast bilen inte längre tillverkas så rullar över en miljon Saab-bilar på vägar världen över. Bilar som behöver reservdelar och service. 

Sangria Tapas & Bar

Tapas, den spanska ”plockmaten” en delikatess för smaklökarna. Menyn består av av ca: 30 välkomponerande tapas och 5 klassiska spanska huvudrätter. Restaurangen gör självklart sin egenhändigt komponerande Sangria.

SCA

Scanditron

Scanditron är en marknadsledande leverantör av maskiner, material, support och utbildning för tillverkning av elektronikprodukter. Scanditron tillhör affärsområde Production Technology inom KAMIC Group som är en privatägd företagsgrupp med bas i Sverige.

SF Media

SF Media vänder sig till företag som vill använda den fantastiska bioduken som en plattform för att sprida sitt budskap till en engagerad publik. 

SKF

Sobi

Spanien365

Spanien365 har ett brett utbud av bostäder i Spanien. Med fokus på enkelhet och flexibilitet så har Spanien365 personal på plats över hela landet.

Spendency

Spendency ägs av EFFSO och VISMA och drivs gemensamt som ett joint venture. De brinner för att leverera ett system som tillåter användaren att själv enkelt hantera sin egen data, är intuitivt och enkelt att arbeta i och som ligger på en prisnivå som tillåter alla att arbeta med spendanalys på rätt sätt.

SQL Service

Med över 200 års samlad kompetens av SQL Server och stora komplexa databasmiljöer kan SQL Service tryggt och effektivt erbjuda dig professionell och långsiktiga lösningar på dina behov.

STIL

STIL var först i Sverige med personlig assistans och har funnits sedan 1984. STIL jobbar politiskt för att förbättra samhället och erbjuder personlig assistans utan vinstintresse.

Stockholm Filmfestival

Storebrand Fastigheter

Storebrand Fastigheter är en av de ledande kapitalförvaltarna inom fastigheter i Norden med 35 miljarder kronor i reala tillgångar under förvaltning.

Super Pharm

Svensk Insamlingskontroll

Svensk Insamlingskontroll gör årliga kontroller av alla med 90-konton och säkrar att insamlingsverksamheten håller hög kvalité.

Svenska Försäkringsföreningen

Svenska Försäkringsföreningen är en ideell förening som kompetensutvecklar försäkringsbranschen i Sverige. Verksamhetsområden är utbildning, platsannonssajten Forsakringsjobb.se, försäkringslitteratur, Nordisk Försäkringstidskrift och internationella studieresor m.m. 

Svenskt kvalitetsindex

Svensk kvalitetsindex  har sedan 1989 gjort kund- och medarbetarundersökningar. Tillsammans med Handelshögskolan i Stockholm har Svensk kvalitetsindex studerat sambandet mellan nöjda kunder, nöjda medarbetare och företagets lönsamhet.

Sverek

Sverek är ett av Sveriges ledande bemanningsföretag inom vård och omsorg

Sveriges Annonsörer

Sveriges Annonsörer är den svenska intresseorganisationen för företag och organisationer som investerar i reklam och marknadsföring (annonsörer). Organisationen ägs av sina närmare 600 medlemsföretag, vilket gör den till världens största annonsörorganisation.

Sveriges Åkeriföretag

Sveriges Åkeriföretag är åkerinäringens branschorganisation och i arbetar för en sund och lönsam utveckling av åkerinäringen. Åkeri driver transport- och samhällspolitiska frågor som berör åkeriföretagen i syfte att stärka svensk åkerinärings konkurrenskraft och förbättra förutsättningarna för att driva åkeriföretag. 

TDS

Golvvärme, väggvärme, takkylning & GLRadiotorer med bäst komfort i testet.

Team Olivia

Team Olivia erbjuder omsorgstjänster i Sverige, Norge och Danmark. Verksamheten är uppdelad i 54 bolag som finns etablerade under lokala varumärken på över 200 platser. Totalt är Team Olivia lite drygt 11 000 medarbetare och är en av de störstra privata företagen inom ormrådet.

Telenor

Telenor-koncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele-, data- och media. Utöver mobilverksamhet på 11 marknader i Norden, Central- och Östeuropa samt Asien har koncernen 39,6 procents ägarandel i VimpelCom Ltd. med verksamhet på 10 marknader. 

Testfakta

Testfakta utför avancerade tester i en kontrollerad laboratoriemiljö i uppgift att, som oberoende part, visa på viktiga skillnader mellan olika produktalternativ. 

 

Tjejjouren.se

Tjejjouren.se har en feministisk grundsyn och strävar efter en jämställdhet som innebär lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla – oavsett kön. Hos Tjejjouren.se ska alla få plats och kunna ta del i utbyte av kunskap och erfarenheter. 

 

 

UC

UC är sveriges ledande affärs- och kreditinformationsföretag.

Unga aktiesparare

Unga aktiesparare är ett fristående ungdomsförbund och en plattform för unga som vill göra framgångsrika investeringar och berika sitt nätverk. Unga aktiesparare Informerar och utbildar medlemmarna om aktier, fonder och optioner i syfte att förbättra medlemmarnas förmåga att självständigt besluta och genomföra affärer. 

Vedkillen

Vedkillen.se erbjuder förstklassig torr björkved till marknadens bästa priser. Alltid gratis hemleverans inom Stockholmsområdet. Björkveden levereras färdigkapad och förpackad i 40 liters säckar.

Viktor Hanson

Byggnadsfirman Viktor Hanson AB är ett byggföretag i Stockholm. Viktor Hanson utför renovering och nyproduktion av byggnader.

Xware

Xware AB skapades 1991 och är ett stabilt företag med produktion inom hög-teknologisk affärskommunikation och strategiska integrationslösningar för både den civila och den militära marknaden.