Webprojektledare med tekniskt intresse

Triggerfish & Awave blir ett och vi söker vår nästa digitala projektledare. Hos oss får du jobba med drivna team med det gemensamma målet att jobba med spännande kunder och ha roligt under tiden.

Ett projekt är aldrig det andra likt hos oss. Som projektledare på en etablerad och proaktiv byrå finns alltid en spännande utmaning samt drivna kollegor och kunder att samarbeta med! Hos oss jobbar man för Triggerfish och Awave – två byråer som går samman och ingår i det internationella byrånätverket iO. Du blir en del av ett inspirerande, prestigelöst, stöttande och kompetent team på 85 medarbetare med projektledare, utvecklare, designers och digitala marknadsförare.

Vi jobbar med allt från utveckling och design till digital marknadsföring och inget är omöjligt för oss när det kommer till att digitalisera och affärsutveckla åt våra kunder. Många av våra kunder har vi jobbat med under väldigt lång tid och för oss är det viktigaste att bygga långsiktiga, roliga och hjärtliga relationer till våra kunder. Vi vill vara deras förlängda arm inom den digitala plattformen.

Det här innebär jobbet

Du kommer att få jobba med en mängd spännande projekt både i och utanför Sverige. Det läggs stor vikt vid eget driv och ett brinnande intresse för att se affären i våra kunder. Du får möjlighet till stort eget ansvar och att arbeta både självständigt och i team. Du jobbar i nära samarbete med duktiga utvecklare, vårt kreativa designteam och vassa digitala marknadsförare och inte minst med våra härliga projektledare som finns på huvudkontoret i Stockholm och i Riga.

Vårt breda register av både större och mindre kunder, projekt både i Sverige och internationellt, ger dig möjlighet att utvecklas i din roll som projektledare. Vi är ett bolag med fötterna på jorden där det finns utrymme att ta stort ansvar och växa i den riktning en vill. Hos oss är det högt i tak och tillsammans bygger vi och utvecklar företaget.

Det här är (nog) du

Vi ser att du har flera års erfarenhet av projektledning inom webb och digitalisering. Du har god teknisk förståelse och tycker om att arbeta i en rörlig och snabb produktion där kvalitet är A och O. Du är noggrann och proaktiv, strukturerad, kommunikativ och orädd med god analytisk förmåga. Kunden, tekniken och idéer är det du brinner för. Du är en person som vill lära nytt och utvecklas och som ser möjligheterna.

Du är inte rädd för att vara tydlig och är en god kommunikatör. Du är en lagspelare som drivs av att skapa de bästa lösningarna tillsammans i grupp. Du är ödmjuk och pedagogisk och trivs i en våga-fråga kultur med högt i tak. Har du dessutom kunskap i den agila metoden är det uppskattat.

Krav som tar dig ett steg närmare jobbet

 • Har ett stort 💜 och är orädd och nyfiken.
 • Erfaren och självständig projektledare med agil inriktning. Du är trygg och kan axla ett krävande projekt från start.
 • Tidigare jobbat på webb-, reklam-, digitalbyrå, konsultbolag eller motsvarande.
 • Tekniskt intresserad
 • Trygg länk mellan kund och utvecklare.
 • Har drivit flertalet webbprojekt mot egen budget, gärna inom .NET stacken
 • Trygg med att av kravställa, estimera och offerera
 • Erfarenhet av att arbeta med kollegor som sitter remote
 • Älskar att skapa kundrelationer och att hela tiden vara steget före. Du ser självklarheten i att arbeta proaktivt med att utveckla kunden och hjälpa dom att förstå vad de behöver
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

 

Sånt vi gillar om du har erfarenhet av

 Försäljning, exempelvis nykundsbearbetning och upphandlingar.

 • Kunskaper i WordPress
 • Utbildning inom projektmetodik så som scrum eller andra agila arbetssätt
 • Nischkompetens inom SEO, CRO, UX, digital analys eller liknande.
 • Vana att arbeta i en ISO certifierad organisation.
 • Projektleda kreatörer samt en förkärlek för form och design.

 

Sök genom att surfa in här!