LIA – Digital analys hösten 2023

 • Omfattning Heltid
 • Plats Stockholm
 • Sista ansökningsdag 2023-09-18

Om Awave

Awave startade 2007 och är idag en fullservicebyrå med närmare 65 medarbetare och kontor i Stockholm, Köpenhamn och Riga. Sedan sommaren 2021 blev vi också del av en större europeisk digital koncern med många nya och spännande samarbeten. Vi växer konstant och vårt fokus ligger i att bygga och utveckla digitala plattformar med hjärtat, till både större och mindre kunder nationellt och internationellt. Vi jobbar med allt från utveckling och design till digital marknadsföring och inget är omöjligt för oss när det kommer till att digitalisera och affärsutveckla åt våra kunder. Många av våra kunder har vi jobbat med under väldigt lång tid och för oss är det viktigaste att bygga långsiktiga, roliga och hjärtliga relationer till våra kunder. Vi ska vara deras förlängda arm inom den digitala plattformen.

Vem vi söker

Vi söker efter en LIA-student som brinner extra för och vill fördjupa sig inom digital analys. Vi ser att du kan starta din Lia så snart som möjligt under hösten. Hos oss kommer du att få möjlighet att arbeta i ett kreativt och sammansvetsat team med gedigen kompetens inom digital marknadsföring. För att trivas och lyckas i rollen bör du ha grundläggande kunskaper i användning av verktyg som Google Tag Manager och Google Analytics, samt liknande analysverktyg. Vi värdesätter egenskaper som proaktivitet, noggrannhet och en naturlig nyfikenhet för att förstå och analysera digitala data.

Arbetsuppgifter

Assistera i uppsättning och hantering av Google Tag Manager och Google Analytics.

 • Delta i löpande analys och rapportering av digitala kampanjer.
 • Bidra till att identifiera möjligheter för optimering baserat på insamlade data.

Kvalifikationer och ansvarsområden

Grundläggande kunskaper i Google Tag Manager och Google Analytics.

 • En vilja att lära och utvecklas inom digital analys.
 • Goda kommunikationsförmågor i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vad kan vi erbjuda dig?

Detta är en LIA med möjlighet till fortsatt anställning. Hos oss får du chansen att växa inom digital analys och ta del av omfattande fortbildning och utveckling. Awave är ett bolag med fötterna på jorden där det finns utrymme att ta stort ansvar och växa i den riktning man vill. Hos oss är det högt i tak och tillsammans bygger vi och utvecklar företaget. Framför allt erbjuder vi möjligheten att ta ägarskap och påverka sin utveckling framåt. Vi sitter i tjusiga lokaler i Vasastan och ser att du initialt sitter på plats hos oss för att du ska bli bekant med hur vi jobbar och hur din vardag kommer att se ut. Vi har office-days på onsdagar med gemensam frukost och månatliga aktiviteter där vi hittar på skoj och lär känna varandra. Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag, samt arbetar ständigt för att förbättra och effektivisera vår verksamhet i enlighet med ISO 9001, ISO 14001 och ISO 27001.

Välkommen med din ansökan till join@awave.com med CV och personligt brev. Vi behandlar ansökningar löpande, så vänta inte till sista ansökningsdag. Har du frågor är du välkommen att kontakta Aylin Bargabriel, HR, på 072 222 16 91.

Ansökan

 • Hidden
 • Hidden
  Dra filer hit eller
  Godkända filtyper: pdf, doc, docx, Max filstorlek: 10 MB.
   Filerna får inte överstiga 10 MB

   Skicka dokument i PDF- eller Word-format
  • Hidden
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.