WordPress-utvecklare

 • Omfattning Heltid
 • Plats Stockholm
 • Sista ansökningsdag 2022-08-31

Om jobbet

Är du en grym WordPress utvecklare med erfarenhet av e-handel som älskar att skapa fantastiska responsiva webbplatser i världens bästa CMS precis som vi gör? Då tycker vi att du ska se hit!

Vilka är vi och vad kan vi erbjuda dig?

Som kollega till oss på Awave blir du en del av ett kreativt och socialt team med stark kompetens och ett stort engagemang för det vi gör. Hos oss är det viktigt att just din personlighet, dina intressen och tankar får ta plats i teamet och att det är högt i tak för alla.

Vi är en öppen och modern webbyrå där vi värdesätter teamwork, kunskapsutbyte, att lära sig ny teknik och att få vara precis den man är. Awave är fullservicebyrån som tar kunden ifrån idé till färdig produktion. Vi besitter kunskap inom flera affärsområden som levererar rätt kompetens hela vägen. Sammanlagt är vi ca 70 medarbetare med kontor i Stockholm, Riga och Köpenhamn. Sedan sommaren 2021 blev vi också del av större europeisk digitalkoncern med många nya och spännande samarbeten.

Vi är ett gäng utvecklare, webbdesigners, SEO och SEM experter och projektledare som dagligen arbetar i tvärfunktionella team.

Awave blev utsedd till Årets byrå 2019 av Regi som baseras på kund nöjdhet, samt även Nationella vinnare i sin kategori i European Business Awards 2019 vilket vi ser som kvitton på att vi kan det vi gör och att glada medarbetare kan åstadkomma precis vad som helst. Inte nog med det vann vi även Publishingpriset i vår kategori 2020.

Det är alltid något roligt på gång och dessutom har vi flera mysiga kontors hundar som gladeligen ställer upp på lite kel-terapi när måndag morgon känns tung.

En självklarhet för oss är att våra anställda ständigt får chans och tid att fördjupa sig inom det digitala landskapet och utvecklas. Viktigt för oss är också att du som del i vårt team har chansen att forma din egen roll utefter vad dina bästa kunskaper är.

Vem är du?

Du är självsäker i rollen som WordPress utvecklare och har erfarenhet av att bygga e-handelslösningar. Du har jobbat med detta ett antal år. Du brinner för att maximera WordPress plattformens egenskaper och är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och är kommunikativ då vi jobbar som ett eller tvärfunktionella team. Du är nyfiken, driven och arbetar hela tiden för att vi tillsammans kontinuerligt levererar projekt med kvalitet. Du vill ständigt utvecklas i din roll som utvecklare och ser ett problem som en början till någonting nytt.

Vi ser att du:

 • Har flera års erfarenhet av WordPress frontend och backend
 • Har god erfarenhet av att bygga E-handelslösningar
 • Har bra koll på integrationer och SQL
 • Kan objektorienterad programmering
 • Ser storheten i att arbeta i team med utvecklare
 • Brinner för att skapa en möjlighet av ett problem
 • Gillar att arbeta metodiskt och strukturerat
 • Lägger stor vikt vid att det du levererar håller kvalitet
 • Är kommunikativ och vågar vara kritisk
 • Har en ödmjuk attityd till det du arbetar med och trivs i en “våga-fråga” arbetskultur

Du kommer att jobba agilt i team som tillsammans säkerställer att tekniken ligger i framkant. Oftast består varje team av projektledare, UX designer, digital strateg och en utvecklarkollega.

Du blir en unik lagspelare och en viktig resurs i vårt kompetenta och gemytliga WordPress team. Förutom att arbeta med spännande kundprojekt så kommer du också att vara med och vidareutveckla vårt eget bas-repository och våra egna systemstöd som vi använder i arbetet.

Du kommer att arbeta med olika WordPress projekt – allt från stora internationella E-handels webbplatser med WooCommerce och avancerade integrationer – till kampanj webbplatser åt större företag.

Vi använder den senaste tekniken till allt vi gör och är alltid öppna för att prova nya lösningar som ligger i framtiden.

Känner du igen dig i vår vardag och vårt sätt att arbeta så tror vi att du skulle passa bra hos oss på Awave. Tveka inte att ta klivet in i vår värld! Vi håller intervjuer löpande så skicka din ansökan redan idag till join@awave.com. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Aylin Bargabriel på 072-222 1691 eller aylin.bargabriel@awave.com.

 

Ansökan

 • Hidden
 • Hidden
  Dra filer hit eller
  Godkända filtyper: pdf, doc, docx, Max filstorlek: 10 MB.
   Filerna får inte överstiga 10 MB

   Skicka dokument i PDF- eller Word-format
  • Hidden
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.