Annonsera på Facebook

Facebook är den största plattformen inom sociala medier. Detta gör Facebook till en av de viktigaste platserna för annonsering på nätet. Beroende på strategi kan du hitta nya kunder men även använda dig av data som samlats in på befintliga kunder. Detta ger oändliga möjligheter till att nå ut till rätt målgrupp med rätt budskap.

Facebook logga

Så lyckas man med sin annonsering på Facebook

Genom att rikta din marknadsföring och annonsering till rätt målgrupp, med rätt budskap i tid, kan ni snabbt öka dina digitala affärer och därmed din lönsamhet utan att det ska kosta för mycket. Oavsett om ni är ett tjänstebolag eller en e-handel som har ROAS-mål som ska uppfyllas, kan vi hjälpa dig med detta. Vi på Awave vet vad som krävs för att maximera digitala affärer genom att hitta kunder på rätt plats, strategisättning, kampanjstruktur och löpande arbete.

Många fördelar med att annonsera på Facebook

När du väljer att annonsera på Facebook har du redan tagit det första steget till lyckad marknadsföring. Plattformen är väldigt kostnadseffektiv i jämförelse med annan annonsering och du kan dessutom annonsera mätbart. Facebook har ett välutvecklat annonseringsverktyg med bra rapporteringsmöjligheter där du som annonsör kan styra din annonsering i rätt riktning beroende på kampanjens mål.

Hur vi på Awave kan hjälpa dig

Vi på Awave har många års erfarenhet av annonsering i sociala medier. Idag har vi flera kunder som vi sköter deras annonsering åt, med allt från att skapa annonstexter, utforma målgruppsanalyser och livesätta kampanjer. Vi hjälper även till med att producera grafiskt material, både stillbilder och rörligt.

Med oss som partner kan ni vara trygga i att ni får täta uppföljningar samt bra resultat, helt kostnadseffektivt. Vi vet nämligen vad som krävs för att öka din lönsamhet och nå de relevanta affärsmålen.

Vi börjar initialt med en analys av målgruppen. Därefter utvecklar vi en planering med tydliga deadlines med tillhörande strategier. Efter det skapar vi kampanjer som vi löpande optimerar och rapporterar på.

Kontakta oss idag om du vill veta mer eller önskar offert!