• Responsiv design
    en het trend på webben

    Trenden är tydlig och vi rekommenderar starkt att tillgodose era besökares behov

Responsiv webbdesign

Awave arbetar med den senaste tekniken och ser till att våra kunder får något utöver det vanliga. Våra webbplatser byggs för att väcka intresse hos besökarna och lönsamhet hos beställaren

Responsiv och Adaptiv webbdesign

Awave bygger responsiva och adaptiva webbplatser för att möta den kraftigt ökade trenden med besök och köp via internet från mobila enheter och surfplattor. Den nya adaptiva designen anpassar sig hela tiden efter den enhet som besökaren har. Vare sig besökaren surfar från en mobiltelefon, surfplatta eller dator skall upplevelsen vara densamma. För att få en maximal upplevelse anpassar vi designen beroende på typ av skärmteknik. Ett exempel är Retina skärmar, Appels senaste skärmteknik, som ger en dubbelt så hög upplösning och som stadigt växer i popularitet.

Genom hela designprocessen arbetar vi nära våra kunder och det är självklart att våra kunder och deras behov alltid kommer i första hand. Vi vet också att en ömsesidig respekt är viktig. Det är därför vi valt att arbeta med en transparent process, som innebär att kunden har full insyn i alla delmoment samtidigt som vi får en nära kontakt och förståelse för kundens behov. Vi har funnit att detta ökar både kvaliteten i vårt arbete och förståelsen för vårt arbetssätt.

Trygghet i kunniga och erfarna medarbetare

Våra medarbetare har mångårig erfarenhet från olika kundkategorier och arbetsmetoder. De behärskar konsten att sätta sig in i användarens situation och förstå de behov och krav som styr verksamheten och attraherar intressanta målgrupper. Utifrån detta skapas intresseväckande design och utformas optimala lösningar för att underlätta kommunikationsflödet. Detta är något som vi på Awave är mycket duktiga på.