Programmatic

Programmatic och annonsering

Vi på Awave arbetar med helhetsbilden för datadriven marknadsföring, så kallad programmatic advertising. Vi kan erbjuda alla de steg som krävs för en lyckad kampanj, allt från planering och produktion av material till uppföljning. Allt för att ni som kund ska kunna känna er trygg med en leverantör som levererar och förstår era behov. För att lyckas med detta arbetar vi med de största leverantörerna på den svenska och europeiska marknaden, vilket innebär att vi har så gott som 100% täckning av de potentiella målgrupperna.

När det kommer till datadriven marknadsföring är det oerhört viktigt att man förstår mediet som används och hur besökaren rör och uppför sig på en webbplats. Som en webbyrå med helhetsfokus och 10 års erfarenhet av webbutveckling är vi väl utrustade för detta. Det som krävs för en lyckad kampanj finns in-house hos Awave och vi arbetar aldrig med underleverantörer om så inte efterfrågas av kunden. Detta gör även att vi kan producera hela kampanjsajter som sömnlöst vävs in i eran marknadsföring.

Awave har tillgång till flertalet plattformar och väljer ut den som passar bäst till kundens mål för en kampanj. Att hålla reda på allt kan lätt bli överväldigande när man ska köpa datadriven marknadsföring, allt från DSP, DMP, Ad Server till PMP och SSP. Låt därför oss på Awave ta hand om era kampanjer istället!

Kontakta oss idag på sales@awave.se för att komma igång med marknadsföring baserat på data istället för antaganden.