• E-handel - Handla tryggt och säkert

    Vi hjälper företag med internetmarknadsföring och är såväl en digital kommunikationsbyrå som webbyrå. Hör av er till oss för att diskutera vad vi kan hjälpa ert företag med.

E-handel

Awave utvecklar specialanpassade och dynamiska e-handelslösningar för moderna plattformar

Vårt fokus är kundnytta, där målsättning- en är att öka er lönsamhet och skapa nya affärsmöjligheter. Det stora lönsamhetslyftet kommer vanligtvis efter att ett professionellt utformat och genomtänkt e-handelssystem implementerats. Marknaden är stor och växer årligen med betydande siffror. E-handelns omsättning uppgick år 2011 till 77 miljarder och enligt en undersökning av DIBS, e-Commerce survey 2011, hade 93 % av de svenska internet- användarna, någon gång handlat via Internet under de senaste 6 månaderna.

Besökarna är dock kräsna och en förutsättning för att man ska lyckas motivera besökaren att handla, är att e-handelslösningen är tilltalande och att besökarna enkelt kan navigera och få den service och tillgänglighet de förväntar sig.

På Awave arbetar vi med skräddarsydda e-handelsplatser och standardlösningar där utformningen av lösningen bygger på beställarens affärsmässiga förutsättningar och de prioriterade målgrupper som man vänder sig till. I varje projekt, stort eller litet, utgår vi från verksamhetens specifika behov för att få ökad försäljning och nå uppsatta mål.

En genomtänkt, unik design och integration mot befintliga affärssystem är viktiga ingredienser för att nå framgång, affärsnytta och hög konverteringsgrad.