• Lösningar efter kundens specifika behov

    Många års erfarenhet från utvecklingsprojekt i varierande storlek och bransch har givit oss det perspektiv och den kunskap som behövs för att göra rätt saker och göra dem bra.

Utveckling

Awave arbetar med allt inom webb- och traditionell systemutveckling. Vi erbjuder ansvar för hela utvecklingskedjan från idé och koncept till färdig lösning.

Vi har bred kunskap och tekniskt högt kvalificerad personal inom modern Webb- och systemutveckling och uppdaterar oss kontinuerligt inom de senaste teknikerna och verktygen på marknaden. Viktiga kriterier i vårt arbete är att all kod ska vara lättläst och väl strukturerad.

Lösningarna skräddarsys efter kundens specifika behov. Vi känner möjligheterna och utmaningarna och tänker nytt för att skapa morgondagens lösningar. Många års erfarenhet från utvecklingsprojekt i varierande storlek och bransch har gett oss det perspektiv och den kunskap som behövs för att göra rätt saker och göra dem bra.

Våra tjänsteområden är:

Webbplats

Vi arbetar med alla former av webbplatser och vi har erfarenhet från samtliga av marknadens populäraste plattformar. Merparten av vår utveckling sker på open source baserade publiceringsverktyg som Drupal, WordPress och Joomla, men vi har också stor erfarenhet av utveckling med EPiServer som plattform.

E-handel

Awave utvecklar skräddarsydda e-handelsplatser och standardlösningar som bygger på beställarens affärsmässiga förutsättningar. Vårt fokus är att e-handelslösningen är tilltalande och att besökarna enkelt skall kunna navigera och få den service och tillgänglighet de förväntar sig.

Appar

Efterfrågan på mobila lösningar ökar kontinuerligt. Vår erfarenhet sträcker sig över hela spektrat av digital kommunikation. Vi utvecklar applikationer och lösningar för webbplatser, mobiler, surfplattor och sociala media. Vi erbjuder våra kunder omfattande erfarenhet och nya fräscha lösningar utformade av våra kreativa designers och systemutvecklare.

Systemutveckling.Net

Awave har lång erfarenhet från utveckling av kundanpassade systemlösningar. Vår erfarenhet täcker de gängse programmeringsspråken som Java, PHP och .Net och databaserna MySQL, MSSQL och PostgreSQL. Vi erbjuder våra kunder helhetslösningar från projektledning och förstudie till utveckling, implementering och driftsättning av utvecklat system.

Vi arbetar med följande plattformar och programmeringsspråk:

Plattformar: Programmeringsspråk:         Databaser:  Standarder:
Drupal PHP MySQL JSON
WordPress C#.Net MSSQL XML
Joomla VB.Net PostgreSQL XSLT
Umbraco Java   SOAP
DotNetNuke Javascript    
CiviCRM Flash    
EPiServer HTML/CSS