Bluewater

Bluewater är ett snabbt växande, högt respekterat varumärke inom den globala dricksvattenindustrin.

En ny identitet

I och med sitt nya visuella varumärke ville Bluewater ha en helt ny design för sin webbplats.

Bluewaters nya visuella identitet består av en minimalistisk stil men som ändå väcker uppmärksamhet. För att få det samman tog Awaves designers fram en clean attraktiv och inspirerande design med mycket storytelling. För att förstärka det visuella används ett naturligt bildspråk för att nå sina kunder. Hemsidan har en tydlig och enkel navigering som leder besökaren genom hemsidan.

En multisitelösning med webbshop

Bluewater är en multisite byggd i wordpress och består av flera olika siter på olika språk för att nå rätt kunder i rätt länder.

Varje lands hemsida är även uppdelad i två delar, en för konsumenter och en för företag. Hemsidan är byggd med WordPress Guthenberg med specialanpassade block vilket ger Bluewater total frihet att bygga ihop sina egna sidor. För de länder som vill finns WooCommerce integrerat vilket tillåter besökaren att handla produkter som exempelvis vattenflaskor och accesoarer.

Vi är fullservicebyrån med hjärtat i Stockholm, Köpenhamn och Riga

Har du frågor gällande våra tjänster? Slå oss en signal på 08-55 80 38 50 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!

*” anger obligatoriska fält

Hidden

Genom att klicka på skicka godkänner du vår personuppgiftspolicy