Jobba hos oss

För oss är det viktigt att vi alla känner oss delaktiga i ett starkt, kompetent och kreativt team där vi tar hand om varandra samtidigt som vi arbetar fram roliga, affärsgenererande och kreativa lösningar tillsammans med våra kunder.

Lediga jobb

Vi är en samling stjärnor.

Awave är en fullservicebyrå som grundades 2007 i Stockholm. Vi har sedan dess växt stadigt och öppnat kontor även i Köpenhamn och i Riga.

Vår geografiska spridning har resulterat i en stark sammanhållning över team- och landsgränser eftersom vi oftast arbetar i tvärgrupper med handplockade kompetenser anpassade efter uppdraget. Tillsammans utgör vi en bred kunskapsbas där vi kompletterar varandra och ser till att varje projekt håller bästa kvalitet. Våra projekt är både större och mindre, alla är precis lika roliga och viktiga. Vissa projekt är strategitunga och kan sträcka sig över långa perioder, medan andra kräver snabba och kreativa lösningar. Oavsett vilket så gör vi vårt bästa och ser till att våra kunder får en ökad affärsnytta.

För oss känns det som att alla borde vilja vara del av ett starkt, kompetent och kreativt team där välmående resulterar i en bra och rolig produktion.

Om du också känner så tycker vi att du ska komma och jobba med oss. Som kollega på Awave får du alltid möjligheten att arbeta fram roliga, affärsgenererande och kreativa lösningar tillsammans och i nära kontakt med ett brett register av kunder. Vi är otroligt stolta över alla våra kunder och projekt och för oss är det primära att ge kunden precis den lösning dom själva vill ha i kombination med vår breda kompetens och erfarenhet. Tillsammans tar vi fram den bästa lösningen och vi vill ha roligt på vägen dit.

Det viktiga för oss är inte din erfarenhet och det som finns på pappret. Vi ser istället kvalitet i din kompetens, personlighet, att du verkligen tycker om det du gör och att du har ett driv i att både lära dig och ditt team mer.

Bred erfarenhet

Vår breda och blandade kompetens mellan juniorer och seniorer gör att vi ständigt lär oss av varandra. Här finns utrymme att växa, utvecklas och utveckla varandra. Vår gemensamma erfarenhet sträcker sig från 55 års yrkeserfarenhet till nyutexaminerade.

Alltid högt i tak

Vi vill ha roligt på jobbet och under vårt tak får det pratas om allt – öppenhet är viktigt för oss för att bli så mycket mer än bara en arbetsplats.

Balans

En trygg och frisk kollega är en god kollega. En självklarhet för oss är att erbjuda förutsättningar för ett hälsosamt liv genom kollektivavtal, friskvård, utbildningar och mycket mer.

Extra krydda

Vi hittar ofta på saker som sätter extra krydda på tillvaron. Hos oss finns alltid en frukostbuffé att starta veckan med, intern kunskapsdelning, en eller flera mysiga kontorshundar att gosa med mellan varven, privata biovisningar, regelbundna AW:s, julbord och andra årliga events.

Hittade du ingen tjänst som passar dig?

Det gör inget. Vi är alltid på jakt efter nästa stjärna. Fyll gärna i formuläret så ses vi över en kaffe!

*” anger obligatoriska fält

Hidden

Genom att klicka på skicka godkänner du vår personuppgiftspolicy