Våra tjänster

På Awave bygger vi strategiska, skräddarsydda och användarvänliga webbapplikationer.
Vi vet också hur ett företag lyckas bäst med sin digitala tillväxt och vi vågar säga att vi kan det mesta inom plattformar och olika CMS.

Kontakta mig

Awave är webbyrån som ligger steget före

Vi förstår betydelsen av en bra webbplats och vet hur vi genom webben kan lyfta våra kunders verksamhet.

Vi ser möjligheterna och vill dela med oss av den kunskapen. Hos oss finns både glädje och seriositet i vårt arbete och förhållningssätt till våra kunder. Vår målsättning är att alltid ligga steget före med nya, innovativa och spännande idéer. Vi är er webbyrå oavsett om ni befinner er i Stockholm, Sundsvall, Göteborg eller Malmö. Finns ni utanför Sverige så finns vi i Lettland, Riga och Danmark, Köpenhamn.

Webbutveckling

Vi skapar responsiva, skräddarsydda och användarvänliga webbplatser. Det vi utvecklar kan integreras med andra system och har funktioner som är anpassade efter varje verksamhets behov och mål.

Läs mer

Två män och en kvinna sitter vid ett bord i kontorsmiljö och pratar. En av männen har en laptop framför sig på bordet
En man sitter vid en datorskärm och bredvid honom står en kvinna och pekar på skärmen

Digital marknadsföring & analys

Idag är digital marknadsföring och SEO (sökmotoroptimering) nödvändigt för att nå ut till potentiella kunder, få in kvalificerade leads och öka varumärkeskännedomen. Awave hjälper företag att skapa digitala marknadsföringsstrategier och optimera webbplatser och dess innehåll för att synas högt upp i sökmotorernas resultatlistor.

Läs mer

Supportavtal & förvaltning

För att våra kunder ska känna sig trygga i att webbplatsen fungerar säkert och effektivt även efter lanseringen erbjuder vi även supportavtal och förvaltning. Awaves experter hjälper då bland annat till med att svara på frågor och hantera eventuella tekniska problem som kan uppstå.

Läs mer

En man sitter vid en datorskärm
En man sitter vid ett skrivbord med två skärmar. Han skrattar

Webbdesign UI/UX
Branding & UX Analyser

Att ha en användarcentrerad och engagerande design är minst lika viktigt som att se till att alla nödvändiga funktioner är på plats. Genom att förstå våra kunders användare och deras behov kan vi skapa en strategi för att skapa en god användarupplevelse och öka antalet konverteringar.

Läs mer