Om oss

På Awave vet vi att det finns en lösning på alla svårigheter och att alla lösningar alltid kan bli bättre. Vi är en passionerad och engagerad fullservice byrå som skapar moderna och användarvänliga webbplatser och applikationer.

Kontakta mig

Om oss på webbyrån

På Awave arbetar idag 70 kreativa och kompetenta medarbetare som tillsammans levererar de bästa webbplatserna där vi alltid fokuserar på affärsnytta.

Vi har sedan starten 2007 utfört hundratals projekt åt kunder från skilda branscher. Vår målsättning är att alltid ligga steget före med nya, innovativa och spännande idéer. Ingenting är främmande eller ointressant för oss inom webben – våra projekt kan vara stora eller små. Vi vet vilka möjligheterna och utmaningarna är vare sig det gäller webbplatser, publiceringsverktyg, e-handelssystem, betallösningar, sociala medier eller mobila applikationer. Vi erbjuder helhetslösningar med webbhotell och support för de webbplatser vi utvecklar. Oftast arbetar vi med open source-baserade lösningar, som Drupal, WordPress och Umbraco men även med traditionella plattformar i .NET som Episerver. Vi jobbar även i vårt egenutvecklade ACMS, som baseras på .Net och React.

4 män blir fotograferade efter att ha vunnit årets byrå 2019

Awave vann Årets Byrå 2019! Vi är superglada över att ha blivit topprankade i kategorier som ”Kreativitet”, ”Digital kompetens” och ”Affärsnytta”.

Awave – Årets byrå 2019

Varje år koras de webbyråer som har flest nöjda kunder av tidningen Resumé. Utmärkelsen är en fin bekräftelse baserad på nöjda kunders omdöme.

Det är såklart alltid stort att vinna ett pris, men det vi är mest stolta över, efter att ha fått utmärkelsen Årets byrå 2019 är att underlaget till priset kommer från våra egna nöjda kunder. På Awave är varje kund viktig för oss och vi levererar alltid det vi lovar.

Vår affärs­idé

Awave ska vara en helhetsleverantör inom digital teknik

Med kvalitativa och hållbara lösningar skall vi ligga i framkant inom webb, teknik och design. Verksamheten skall finnas på flera marknader och ständigt sträva efter förbättring genom förnyelse.

Vår vision och mission

Vision

Awave skall skapa en bättre värld genom att vara den bästa, mest kreativa och innovativa digitala partnern.

Mission

Awave skall genom att leverera kunskap och innovativa lösningar hjälpa företag och organisationer att förenkla sin vardag, att nå ut med sitt budskap i sin egen verksamhet och övriga världen.

Våra kontor

Vi är er webbyrå oavsett var ni befinner er. Våra kontor finns i Stockholm, Riga och Köpenhamn.

Trots vår geografiska spridning råder det en stark sammanhållning över team- och landsgränser eftersom vi oftast arbetar i tvärgrupper med handplockade kompetenser anpassade efter uppdraget. Tillsammans utgör vi en bred kunskapsbas där vi kompletterar varandra och alltid ser till att varje projekt håller en hög kvalitet. På Sveavägen 151 i Stockholm ligger vårt huvudkontor, hit hittar du lätt med kommunala alternativ eller med bil. Kika förbi! Vi bjuder på riktigt gott kaffe – framgång börjar alltid med ett personligt möte.

Kontakta oss för ett personligt möte

Karriär på Awave

Awave – en arbetsplats med högt i tak.

Vi är en snabbväxande organisation som ständigt söker nya kollegor. Här kan du se vilka tjänster som är lediga nu. Hittar du inga lediga tjänster som passar dig? Skicka en spontanansökan så hör vi av oss snarast.

Skicka en spontanansökan

Är du praktikant? Hos oss tar vi självklart emot LIA praktikanter med olika utbildningar. Hos oss får du som LIA hands-on träning och vi erbjuder duktiga och engagerade handledare. Skicka ett mail så hör vi av oss snarast.

Jag vill söka praktikplats

Mer om oss på Awave

Vi är fullservicebyrån med hjärtat i Stockholm, Köpenhamn och Riga

Har du frågor gällande våra tjänster? Slå oss en signal på 08-55 80 38 50 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!

*” anger obligatoriska fält

Hidden

Genom att klicka på skicka godkänner du vår personuppgiftspolicy