Civil­ekonomerna

Civilekonomerna är ett fackförbund och en intresseorganisation för akademiskt utbildade ekonomer och är anslutet till Saco, PTK och Akademikernas a-kassa.

En helhetslösning med hög anpassnings­grad

Fackförbundet Civilekonomerna är Sveriges största nätverk för ekonomer och i nära samarbete med dem har vi gjort en helhetsinsats på siten.

När Civilekonomernas site skulle byggas om i Drupal8 stod SEO, tillgänglighet och flexibilitet i fokus. Ett omfattande strukturarbete inleddes parallellt med att ny uppfräschad design arbetades fram. Den nya siten är modulbaserad vilket öppnade möjligheterna för Civilekonomerna att arbeta mer strategiskt med landningssidor och tillåter en hög grad av anpassning av vanliga innehållssidor. För inloggade medlemmar omarbetades ”Mina sidor” till ett trevligare gränssnitt där undersökningar och medlemsförmåner blir mer lättillgängliga.

Utöver strukturarbetet bistod Awave även med att hjälpa till att ta fram SEO-vänligt textinnehåll och att samtidigt göra det tidigare väldigt fackliga språket mer tillgängligt för besökarna.

Ett långt och kärt samarbete

Awave har arbetat tillsammans med Civilekonomerna i flera år och tillsammans har vi tagit deras site genom flera versioner. Längs vägen har vi sett över allt från säkra inloggningar med BankID till att vi organiserat inspirerande workshops för att visa på hur deras site nu kan skräddarsys efter alla deras olika målgruppers unika behov.

Vi är fullservicebyrån med hjärtat i Stockholm, Köpenhamn och Riga

Har du frågor gällande våra tjänster? Slå oss en signal på 08-55 80 38 50 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!

*” anger obligatoriska fält

Hidden

Genom att klicka på skicka godkänner du vår personuppgiftspolicy