Go Cruising

Erfarna researrangörer av kryssningsresor med spännande destinationer över hela världen.

Lättanvänd webbplats för både besökaren och administratören

När Go Cruising kom till Awave var det med syftet att skapa en webbplats som skulle vara enkel att administrera men också vara lättnavigerad för besökarna och underlätta ett beslut till ett köp.

För eldsjälarna på Go Crusing var det viktigt att webbplatsen skulle vara inbjudnade och underlätta för besökaren att boka sin drömresa. Men det var också viktigt att sidan skulle vara lätt att administrera då den tidigare sidan hade skapat väldigt mycket merjobb för personalen. En grafisk profil fanns på plats och det popluära bokningssystemet Travelize fanns med i planerna när den nya sidan började byggas.

Våra UX-designers lösning blev en sida med mycket färg och värme genom ett tydligt och genomgående bild- och ikonspråk. Tanken var att redan när besökaren hade nått webbplatsen skulle drömresan kännas nära. En lättsam ton i både språk och design anpassades för att nå den breda målgruppen.

Att jobba med Awaves kompetenta projektledare, utvecklare och designers har varit ett sant nöje. Under hela processen har de varit behjälpliga och extremt kunniga. Vilket resultat sen, WOW, vi kan varmt rekommendera dem!

– Anna, Resekonsult

Rätt struktur och SEO-anpassade sidor

Go Cruising förstod vikten av att skapa en webbplats med rätt struktur och innehåll för att kunna SEO-anpassa sidan för bästa möjliga resultat. Webbplatsen innehåller sidor som gör det lätt för administratören att fylla på med rätt och SEO-mässigt innehåll. Startsidan har en intuitiv och tydlig sökfunktion som hjälper användaren att hitta rätt, enkelt och snabbt. För att göra det extra enkelt för administratören på Go Cruising har vi skapat en mängd olika moduler som de kan använda för att snabbt och lätt kan bygga nya inspirerande sidor när behovet uppstår. Webbplatsen är byggd i WordPress.

Vi är fullservicebyrån med hjärtat i Stockholm, Köpenhamn och Riga

Har du frågor gällande våra tjänster? Slå oss en signal på 08-55 80 38 50 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!

*” anger obligatoriska fält

Hidden

Genom att klicka på skicka godkänner du vår personuppgiftspolicy