INBooks

INBooks fastighetsportal grundades 2019 med syftet att tillhandahålla ett helhetssystem för fastighetsägare och deras kunder. INBooks skapar lönsamhet för fastighetsägare genom att effektivisera den ekonomiska förvaltningen, minska aviseringar och öka kundnöjdheten.

Behov

INBooks såg att det fanns ett behov för en digital produkt ämnad att hjälpa fastighetsägare, hyresgäster och föreningar där man kan hantera en rad olika tjänster.

Marknadens behov var ett system som hanterade hela fastighetsbeståndet så som fakturor, autogiro, bokning av tvättstuga eller bilpool, hantering av dokument, felanmälan samt kommunikation med administratörer och tjänsteutförare. Kort och gott önskade de skapa en destination för allt gällande boendefrågor, både som en web- och applösning.

Lösning

Awave tillsatte ett dedikerat team som tillsammans med INBooks arbetade fram en webbportal samt en app. Projektet initierades med en förstudie där problemställningar och mål diskuterades igenom för att sätta en tydlig plan.

Awaves design- och utvecklingsteam arbetade agilt och i nära samarbete med INBooks. Man tog fram en kreativ och användarvänlig lösning genom ett antal workshops. När INBooks önskade snabba ändringar och implementeringar kunde Awave tillsätta fler resurser för att möta detta behov. INBooks la ett stort värde vid att Awave var en partner med hög tillgänglighet och flexibilitet. Awave visade god förståelse för målet med produkten och tillförde ett stort värde genom en modern och användarvänlig design.

Resultat

Projektet utmynnade i en abonnemangstjänst med inbyggd integration för fakturor som underlättar vardagen för såväl användare som fastighetsägare.

Resultatet blev en välfungerande och värdefull produkt för INBooks som såg ett stort intresse på marknaden där efterfrågan på sådan tjänst ökade konstant. För INBooks var denna produkt en stor investering som i slutändan gav tydlig avkastning och affärsnytta.

Sammanfattning

INBooks insåg att det fanns ett behov för en portal för fastighetsägare, hyresgäster och föreningar där man kunde hantera en rad olika tjänster. Awaves design- och utvecklingsteam arbetade fram en kreativ och användarvänlig lösning för såväl webb som app vilket har blivit en stor succé på marknaden.

Vi är fullservicebyrån med hjärtat i Stockholm, Köpenhamn och Riga

Har du frågor gällande våra tjänster? Slå oss en signal på 08-55 80 38 50 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!

*” anger obligatoriska fält

Hidden

Genom att klicka på skicka godkänner du vår personuppgiftspolicy