Kåver & Mellin

Kåver & Mellin är ett byggkonstruktionsföretag med kontor i Stockholm, Uppsala, Tierp och Karlskrona.

solide_cube

En webbplats med de anställda i centrum

Kåver & Mellins önskemål var att omforma deras site till en varm och inbjudande sida som underlättar rekrytering och visar på deras unika företagskultur.

Lösningen blev en stilren och trendig grafisk design som återspeglar Kåver & Mellin som ett modernt företag med medarbetaren i centrum. Genom tydligt strukturerat innehåll och mycket fotografier från deras miljöer skildras den värme samt det fokus på balans i livet och personalhälsa som råder inom företaget. Fotografierna togs av vår skickliga inhousefotograf som spenderade en dag hos Kåver & Mellin för att hjälpa dem ta fram attraktivt bildmaterial till siten som visade upp deras trevliga kontorsmiljö.

Flexibla moduler i WordPress

Webbplatsen är byggd i WordPress med avancerade, flexibla moduler där vi och kunden arbetat nära varandra vid framtagandet av text. Vi har byggt integrationer med så väl LinkedIn som Instagram. Vi har jobbat hårt med både optimering av sidans hastighet och optimering för sökmotorer. Eftersom rekrytering var en central del i ombyggnationen så lade vi extra krut på SEO-optimering enligt de tjänstetitlar som Kåver & Mellin kontinuerligt tillsätter.

Vi är fullservicebyrån med hjärtat i Stockholm, Köpenhamn och Riga

Har du frågor gällande våra tjänster? Slå oss en signal på 08-55 80 38 50 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!

*” anger obligatoriska fält

Hidden

Genom att klicka på skicka godkänner du vår personuppgiftspolicy