Nethouse

Nethouse utvecklar och tar ansvar för applikationer och IT-miljöer som alltid måste fungera, även i högt säkerhetsklassade miljöer.

Behov

Nethouse ville ha en ny och modern sajt. Deras dåvarande var ganska gammal, utdaterad och saknade en hel del innehållsmöjligheter som de ville ha. Samtidigt ville de ha ett bra CMS så de kunde jobba vidare med content själva. De ville även att sajten skulle uppnå OWASP top 10 för att uppnå säkerhetsstandard för sin sajt.

Eftersom Nethouse jobbar mycket med säkerhetslösningar inom IT var det viktigt ur förtroendesynpunkt. Ett grundläggande problem som Nethouse identifierade var att det är svårt att marknadsföra sig som duktiga på säkerhet om inte sajten uppfyller grundläggande säkerhetskrav.

Lösning

Genom ett gediget agilt designarbete kunde en ny profil tas fram som Nethouse blev mycket nöjda med.

De har idag en sajt med breda möjligheter när det kommer till att jobba med eget innehåll, samt att Awave implementerade OWASP top 10 för att uppnå de säkerhetskrav som fanns för sajten.

Resultat

Genom ett omfattande arbete med den nya webbplatsen har Nethouse idag en site som inte bara uppfyller OWASP topp 10 standarder för webbapplikationssäkerhet men även har en modern och tilltalande design samt ett enkelt administrationsgränssnitt.

Genom att utveckla den nya webbplatsen i WordPress med flexibla drag-and-drop block har Nethouse fått större frihet att själva kunna producera och applicera olika typer av innehåll i den nya lösningen. Den nya lösningen säkerställer att Nethouse följer sina grafiska riktlinjer och bibehåller den moderna design som implementerats och ger Nethouse en modern webbplats att växa med.

Vi är fullservicebyrån med hjärtat i Stockholm, Köpenhamn och Riga

Har du frågor gällande våra tjänster? Slå oss en signal på 08-55 80 38 50 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!

*” anger obligatoriska fält

Hidden

Genom att klicka på skicka godkänner du vår personuppgiftspolicy