NREP

NREP är en ledande fastighetsinvesterare och innovatör i Norden som utvecklar, förvaltar och investerar i fastigheter.

En grafisk hemsida som lyfter NREPs arbete

När vi började vårt arbete med NREP var det viktigt att skapa en hemsida som lyfter några av deras projekt på ett visuellt sätt.

När Awaves UI designer påbörjade arbetet med nya hemsidan var det viktigt att skapa en plats där besökarna känner sig som hemma. Genom att kunna anpassa hemsidans språk och innehåll får användaren ett lokalt och personligt bemötande. Samtidigt som det var viktigt att visa upp NREPs olika projekt. Resultatet blev en visuell hemsida där bilderna får ta plats för att bemöta och ge en inbjudande känsla.

En hemsida med flera språk och flexibla moduler

Hemsidan är byggt i WordPress Gutenberg beståendes av block som har flera alternativ och funktioner för att uppnå optimal flexibilitet.

Utöver flexibla block valdes WordPress för NREP då de även hade behov av ett språkstöd för enklare administration av de olika sidorna.
Utöver design och utveckling har vi hjälpt NREP att ta fram bilder som passar deras bildspråk.

Awave är en tillgänglig och lösningsorienterad partner som hjälpt oss från ritbord till en helt ny hemsida. Framgent ser vi fram emot att vidareutveckla produkten tillsammans.

Anna Hillinge, Presskontakt

Vi är fullservicebyrån med hjärtat i Stockholm, Köpenhamn och Riga

Har du frågor gällande våra tjänster? Slå oss en signal på 08-55 80 38 50 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!

*” anger obligatoriska fält

Hidden

Genom att klicka på skicka godkänner du vår personuppgiftspolicy