Spendency

Spendency, ett spendanalysverktyg framtaget för att enkelt och framgångsrikt hantera spenddata. Verktyget har blivit uppmärksammat som ett av världens mest användarvänliga.

En färglad logotyp

En framgångsrik helhetslösning

Vi visar stolt upp deras hemsida som vi designat, utvecklat och lanserat. Spendency är byggd med WordPress som CMS och Bootstrap som ramverk. Strukturen på siten är tydlig och besökaren kan enkelt navigera sig fram genom de tydligt placerade knapparna. Siten har en enkel men inspirerande struktur där smidiga funktioner är varvade med oväntade färggranna inslag. Layouten är modern och luftig. Mjuka och rena linjer har använts för att kontrastera med de starka färgerna.

Bakom strukturen och alla texter finns ett gediget SEO-arbete som tydligt skapat relevans och koppling mellan undersidor och innehåll. Det noggranna arbetet visar sin bästa sida i Googles sökresultat.

Spendencys nya design och site

En ny grafisk identitet

Innan vi påbörjade arbetet med den nya hemsidan fick vi möjligheten att ta fram en ny visuell identitet åt Spendency. Arbetet inkluderade en ny logotyp och grafisk profil som signalerar lekfullhet och flexibilitet.

Spendencys nya logotyp

Utöver arbetet med hemsidan har Awave sedan 2018 haft utvecklare som arbetar dedikerat med att förbättra Spendencys backendsystem.