Sveriges Åkeriföretag app

Sveriges Åkeriföretag är åkerinäringens branschorganisation och arbetar för en sund och lönsam utveckling av åkerinäringen.

Ett steg närmare sina medlemmar

Sveriges Åkeriföretag ska stödja sina medlemsföretags behov av företagsutveckling, opinionsbildning och lobbying, både nationellt och internationellt.

Sveriges Åkeriföretag har idag flera medlemsföretag där medlemskapet innebär ett stöd och hjälp för branschens framtida utveckling. Med ett brett nätverk ville nu företaget ta ett ytterligare steg att utvidgas och komma nära sina medlemmar och kontaktade därmed Awave för att få hjälp med att bygga en applikation.
Awave har sedan en tid tillbaka förvaltat Sveriges Åkeriföretags webbplats akeri.se. Företaget kontaktade Awave då de ville ha en app för att skapa möjlighet för sina medlemmar att kunna få information, erbjudanden och boka utbildningar på ett enkelt och smidigt sätt.

Information nära till hands

Resultatet av projektet blev en lättnavigerad och användarvänlig app.

Arbetet inleddes med att ta fram wireframes och en klickbar prototyp i Figma för att användartesta appens komponenter och funktioner. Appens färg och formspråk följer Sverige åkeris befintliga grafiska profil med några tillägg för att nå bästa UX-resultat.
I appen har användaren bland annat möjlighet att läsa nyheter, boka utbildningar, delta i aktiviteter och ta del av medlemserbjudanden. Appen är lättnavigerad och användaren kan enkelt hantera bokningar och ta del av all den branschkunskap Sveriges Åkeri har att erbjuda. Appen håller användaren ständigt uppdaterad med notiser med information och erbjudanden. Administrationen av appens innehåll sköts via webbplatsen med hjälp av API:er och är byggd i Expo och React Native.

Vi är fullservicebyrån med hjärtat i Stockholm, Köpenhamn och Riga

Har du frågor gällande våra tjänster? Slå oss en signal på 08-55 80 38 50 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!

*” anger obligatoriska fält

Hidden

Genom att klicka på skicka godkänner du vår personuppgiftspolicy