Optimizely

Optimizely, tidigare Episerver, är ett populärt svenskutvecklat kommersiellt publiceringssystem. Det är ett innehålls- och publiceringsverktyg med en stabil plattform för webbutveckling i Windows-miljö.

optimizely logo
Kontakta mig

Varför ska du välja Optimizely?

Optimizely är ett bra val för stora och medelstora företag. Plattformen stöttar dig med stora utmaningar inom t.ex. leadsgenerering och marknadsföring.

Ett beprövat och stabilt CMS som bygger på många års användarerfarenhet och en kontinuerlig vidareutveckling.

Optimizely har ett intuitivt användargränssnitt och högklassiga CMS-funktioner och bygger på Microsoft.NET-teknologi. Verktyget är användarvänligt och det krävs inga förkunskaper hos användarna för att skapa, hantera och publicera innehåll på webbplatsen. Med verktygets förenklas uppdateringen av informationstjänsterna på webbplatsen och administrationen underlättas, vilket resulterar i en kostnadseffektiv hantering av informationen.

Fördelar

  • Enkelt att kombinera handel och innehåll
  • Säkert och flexibelt
  • Enkel utveckling och integration
  • Smarta funktioner som t.ex. automatisk A/B-testning, huvudsidor och innehållsrekommendationer.

Certifi­erad

Awave har arbetat med Optimizely sedan 2007 och är partner med certifierade utvecklare.

På Awave deltar vi i seminarier arrangerade av Optimizely och följer med i den senaste utvecklingen. CMS:et är populärt och ett bra system för stora webbplatser som har väldigt många artiklar och landningssidor. Systemet klarar av att hantera extremt mycket data och har hög prestanda. Vi kan utan problem hantera hundratusentals artiklar som finns som olika versioner på många olika språk.

Publikt, intranät och extranät

Optimizely kan användas för att tillgodose en mängd olika behov företag kan ha – allt från publika webbplatser till intranät och extranät, om man behöver ha sidor bakom inloggning.  Redaktörsvyn gör det enkelt att hantera både sidor och användare.

Versions­hantering

Optimizely har en väl uppbyggd versionshantering som gör det enkelt för redaktörer att bidra med ändringar och se vem som gjorde den senaste ändringen. Detta förenklar för större organisationer med många aktiva redaktörer att hantera sitt innehåll.

Vi är fullservicebyrån med hjärtat i Stockholm, Köpenhamn och Riga

Har du frågor gällande våra tjänster? Slå oss en signal på 08-55 80 38 50 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!

*” anger obligatoriska fält

Hidden

Genom att klicka på skicka godkänner du vår personuppgiftspolicy