SEO – Sökmotoroptimering

Med SEO finns det många vägar att gå och det är viktigt att jobba rätt. Som fullservicebyrå arbetar vi ständigt med alla delar inom sökmotoroptimering och lägger upp de optimala lösningarna till våra kunder. Vi förstår vikten av resultat, konverteringar och att arbeta mot nyckeltal. Vi analyserar därför alltid verksamheten och gör åtgärdsplaner för optimala resultat.

Kontakta mig

Flera delar inom sökmotoroptimering

Webbyrå som kan Google

För att lyckas med sökmotoroptimering är det viktigt att kunna analysera och förstå vad en webbplats behöver. I kontakt med oss på Awave hjälper vi er genom att först se över er verksamhet och webbplats för att sedan göra en genomtänkt strategisk plan för vad som är optimalt för ett lyckat SEO arbete.

Delar inom SEO

  • Sökordsanalys
  • Sökordsmappning
  • Teknisk SEO
  • On page SEO
  • Off page SEO
en dataskärm som visar awaves hemsida

Sökmotoroptimering i Stockholm

Awave är en fullservicebyrå med kontor i centrala Stockholm, Köpenhamn och Riga. Många av våra kunder har sina huvudkontor i Stockholm och vi är därför självklart alltid lättillgängliga för fysiska möten. Vi har stor tro till att ha nära kontakt med våra kunder. Vi bjuder gärna in våra kunder till möten på vårt kontor på Norrtull i Stockholm eller att vi kommer till er.

Sökmotoroptimering på Google

Med 7 miljarder sökningar varje dag är Google den dominanta sökmotorn.

Google står för 96% av alla användare och det organiska söket står för 70% av alla klick som sker. Det är därför viktigt att alltid jobba med en effektiv sökmotoroptimering om du vill synas på Google. Vi hjälper våra kunder att öka sina positioner och fokusera på sökord som genererar intäkter och trafik till verksamheten.

Ett långsiktigt arbete

Sökmotoroptimering är ett långsiktigt arbete och kräver kontinuitet. Ett lyckat SEO-arbete sker allt som oftast inte över en natt.

Det är viktigt att arbetet fortsätter över tid och att er sökmotoroptimering alltid uppdateras i samband med sökmotorernas ständiga uppdateringar.  Lägger du mer tid och kärlek på din sökmotoroptimering över tid så kommer det med största sannolikhet resultera i ett bättre långsiktigt resultat.

Synergier med Google Ads

Ett samarbete av sökmotoroptimering och sökmotorannonsering är en erkänd lyckad kombination, då de på många sätt jobbar utifrån samma parametrar.

Oavsett hur vi vrider och vänder på det så älskar Google en innehållsrik sida med relevant innehåll. Den stora skillnaden mellan SEO och SEM är att sökmotorannonsering ofta har en bättre kortsiktig effekt, vilket gör att kombinationen blir ännu bättre.

Vi är fullservicebyrån med hjärtat i Stockholm, Köpenhamn och Riga

Har du frågor gällande våra tjänster? Slå oss en signal på 08-55 80 38 50 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!

*” anger obligatoriska fält

Hidden

Genom att klicka på skicka godkänner du vår personuppgiftspolicy