7°
Skyet
5°/6°
 • Bra, Bättre, Bäst

  Awave är experter på Drupal, Wordpress och EPiServer

   

  TA KONTAKT

  MED OSS NU!

  08-55803850

 • Drupal, WordPress och EPiServer

  Kontakta oss för experthjälp inom det CMS som just ni vill använda

   

  TA KONTAKT

  MED OSS NU!

  08-55803850

Gå ner

We do IT better

Webbplatser

Vi skapar responsiva webbplatser i Drupal, Wordpress och EPiServer. Vi tar ett helhetsansvar och hjälper till med allt från idé och design till färdig webbplats.

Responsiv webbdesign

Vi gör responsiv,  kreativ, snygg och användarvänlig webbdesign. Målsättningen är att skapa den optimala webbplatsen som ger ökad affärssnytta.

Drupal

Vi är professionella inom Drupal och utvecklar avancerade kundanpassade webbplatser. Vi tittar på kundens behov och väljer den optimala lösningen.

WordPress

Vi använder Wordpress som plattform och utvecklar skräddarsydda responsiva webbplatser. Allt från enklare bloggar till komplex e-handel.

EPiServer

Våra utvecklare har många års erfarenhet av EPiServer. Vi utvecklar kundanpassade webbplatser och e-handel med höga krav i EPiServer och EPiServer Commerce.

E-handel

Vi skapar skräddarsydda e-handelsplatser och standardlösningar där utformningen bygger på kundens affärsmässiga behov och förutsättningar.

Utförda Projekt

Här finns några utvalda projekt som vi på Awave har utfört den senaste tiden

 • Utvalda
 • Ehandel
 • B2B
 • B2C
 • Profil

Webbyrån Awave i Stockholm

En komplett webbyrå med en personlig touch

Awave är ett av få företag i Sverige som har utsetts till Dagens Industris utmärkelse Gasellen 2014.

Med fokus på att skapa webb som ger affärsnytta har Awave blivit ett av de snabbast växande företagen i Sverige och därför utsetts till Dagens Industris utmärkelse Gasellföretag 2014. Awave fick även utmärkelsen Gasellföretag 2013.

 

Awave har för andra året i rad tilldelats Dagens Industris utmärkelse Gasellen. Awave har visat sina starka sidor i mångsidighet, nytänkande, kundfokus genom sina duktiga medarbetare.
 

 

Webbyrån i Stockholm som ligger steget före

Vi förstår betydelsen av en bra webbplats och vet hur vi genom webben kan lyfta våra kunders verksamhet. Vi ser möjligheterna och vill dela med oss av den kunskapen. Hos oss finns både glädje och seriositet i vårt arbete och förhållningssätt till våra kunder. Vår målsättning är att alltid ligga steget före med ny teknik och nya, innovativa och spännande idéer.

 

Trygghet i kunniga och erfarna medarbetare

Vi vet att framgång inom denna sektor kräver både engagemang och tekniskt högt kvalificerad personal. Vår webbyrå har ett professionellt konsultteam på 23 personer i Stockholm och Danmark med brinnande intresse och mångårig erfarenhet från olika kundkategorier, tekniker och arbetsmetoder.

 

Vi arbetar med alla faser inom IT-och webbutveckling och erbjuder helhetslösningar i allt från egenutvecklad programmeringskod till lösningar i publiceringssystem som Drupal, Wordpress, EPiServer eller Umbraco. Till detta kan vi även erbjuda webbhotell, utbildning och support.

 

 

 • ORDBOK:  "URI"

  Uniform Resource Identifier är det allmänna namnet på alla typer av namn och adresser som syftar på objekt i the World Wide Web.

 • ORDBOK:  "Ompekning"

  Att ändra adress till en domän i internets adressystem dns. Man behåller domänen (det som står i webbadressen) men ändrar ip-adressen.

 • ORDBOK:  "JPG "

  En standard för komprimering av data i första hand fotografier och andra bilder som innehåller många färger och gråskalor.

 • ORDBOK:  "Uppgradera"

  Skaffa en nyare bättre version av något.

 • ORDBOK:  "IP-adress"

  Numerisk adress till datorer på Internet och står för Internet Protocol. 

Läs mer

Vi kontaktar dig

Ta kontakt med oss, vi vill gärna diskutera hur vi kan maximera affärsnyttan på er webbplats

Awaves blogg

Det senaste från oss och lite "know-how" om webben

Skapat 2014-10-15
Vi är inte bara duktiga på webb, kolla in filmen så förstår ni vad vi menar.
 
 
Skapat 2014-10-12

Äntligen slår vi upp portarna till våra två nya kontor.  Köpenhamn, Danmark och Riga, Lettland.
Då vi har kunder på flera ställen i norden så är det naturliga steget för oss att expandera dit där våra
beställare finns och verkar.

DrupalCon
Skapat 2014-10-03

Nu är Drupalcon Amsterdam över. Vi kan konstatera att releasen av Drupal 8 är nära, veckan här på Drupalcon har givit alla en bra överblick av allt nytt som Drupal 8 innehåller.

Under gårdagen hölls en intressant session de gick djupare in på hur Entity Field API fungerar. I Drupal 8 har API:et som används för att spara data samt konfiguration standardisterats. Detta innebär en radikal förbättring från tidigare då utvecklaren var tvungen att skapa/hantera egna tabeller i databasen.