5°
Delvis skyet
2°/5°
 • Bra, Bättre, Bäst

  Awave är experter på Drupal, Wordpress och EPiServer

   

  TA KONTAKT

  MED OSS NU!

  08-55803850

 • Drupal, WordPress och EPiServer

  Kontakta oss för experthjälp inom det CMS som just ni vill använda

   

  TA KONTAKT

  MED OSS NU!

  08-55803850

Gå ner

Webbyrå Stockholm

Webbplatser

Vi skapar responsiva webbplatser i Drupal, Wordpress och EPiServer. Vi tar ett helhetsansvar och hjälper till med allt från idé och design till färdig webbplats.

Responsiv webbdesign

Vi gör responsiv,  kreativ, snygg och användarvänlig webbdesign. Målsättningen är att skapa den optimala webbplatsen som ger ökad affärsnytta.

Drupal

Vi är professionella inom Drupal och utvecklar avancerade kundanpassade webbplatser. Vi tittar på kundens behov och väljer den optimala lösningen.

WordPress

Vi använder Wordpress som plattform och utvecklar skräddarsydda responsiva webbplatser. Allt från enklare bloggar till komplex e-handel.

EPiServer

Våra utvecklare har många års erfarenhet av EPiServer. Vi utvecklar kundanpassade webbplatser och e-handel med höga krav i EPiServer och EPiServer Commerce.

E-handel

Vi skapar skräddarsydda e-handelsplatser och standardlösningar där utformningen bygger på kundens affärsmässiga behov och förutsättningar.

Utförda Projekt

Här finns några utvalda projekt som vi på Awave har utfört den senaste tiden

 • Utvalda
 • Ehandel
 • B2B
 • B2C
 • Profil

AWAVE WEBBYRÅ I STOCKHOLM

En komplett webbyrå med fokus på design, affärsnytta och användarvänlighet

Awave är en av få webbyråer i Sverige som har utsetts till Dagens Industris utmärkelse Gasellen 2014.

Med fokus på att skapa webb som ger affärsnytta har webbyrån Awave blivit ett av de snabbast växande företagen i Sverige och därför utsetts till Dagens Industris utmärkelse Gasellföretag 2014. Awave fick även utmärkelsen Gasellföretag 2013.

 

Awave har för andra året i rad tilldelats Dagens Industris utmärkelse Gasellen. Vår webbyrå har visat sina starka sidor i mångsidighet, nytänkande och kundfokus genom sina duktiga medarbetare.
 

 

Webbyrån i Stockholm som ligger steget före

Vi förstår betydelsen av en bra webbplats och vet hur vi genom webben kan lyfta våra kunders verksamhet. Vi ser möjligheterna och vill dela med oss av den kunskapen. Hos oss finns både glädje och seriositet i vårt arbete och förhållningssätt till våra kunder. Vår målsättning är att alltid ligga steget före med ny teknik och nya, innovativa och spännande idéer.

 

Trygghet i kunniga och erfarna medarbetare på vår webbyrå

Vi vet att framgång inom denna sektor kräver både engagemang och tekniskt högt kvalificerad personal. Vår webbyrå har ett professionellt konsultteam på 23 personer i Stockholm, Riga och Köpenhamn med brinnande intresse och mångårig erfarenhet från olika kundkategorier, tekniker och arbetsmetoder.

 

Vi arbetar med alla faser inom IT-och webbutveckling och erbjuder helhetslösningar i allt från egenutvecklad programmeringskod till lösningar i publiceringssystem som Drupal, Wordpress, EPiServer eller Umbraco. Till detta kan vi även erbjuda webbhotell, utbildning och support.

 

 

 • ORDBOK:  "Batch file "

  En speciell typ av fil som innehåller instruktioner till andra program eller andra programnamn som utförs i tur och ordning.

 • ORDBOK:  "Migration (data)"

  Används i IT-sammanhang när man flyttar över, migrerar, program, data eller hårdvara till någon annan tillämpling eller till någon annan plattform.

 • ORDBOK:  "EPiServer"

  EPiServer - CMS är ett innehålls- och publiceringsverktyg. EPiServer är en stabil plattform för webbutveckling i Windows-miljö.

 • ORDBOK:  "Validering"

  Kontroll av någon eller något verkligen har de egenskaper som de uppges eller förväntas ha.

 • ORDBOK:  "Typsnitt "

  En komplett uppsättning av bokstäver, siffror och tecken med ett visst utseende som har ett gemensamt namn.

Läs mer

Vi kontaktar dig

Ta kontakt med oss, vi vill gärna diskutera hur vi kan maximera affärsnyttan på er webbplats

Awaves blogg

Det senaste från oss och lite "know-how" om webben

Skapat 2015-02-27

Endast 2 dagar kvar, Under månaden har det inte varit så många tvära kast i resultatlistan. Några mindre fighter har förekommit med overall så kan vi konstatera att de flesta deltagare har misslyckats rejält.

Skapat 2015-02-25

Wordpress startade ursprungligen som en bloggplattform där fokus var på att just göra en så bra bloggplattform som möjligt. Detta är fortfarande sant för wordpresskärna.

Skapat 2015-02-20

Att designa responsiv webbsidor kan ofta leda till huvudvärk med allt för många så kallade media querys. Dvs specialfall för olika upplösningar och enheter. För att råda bot på detta finns en mängd css-ramverk av typen mobile first.

Skapat 2015-02-19

Awave har tillsammans med Ola Lauritzson och Gabriel Forss lanserat Joyride.se, sveriges första resebyrå med inriktning på kändissresor. Awave har gjort logotyp och design samt all kodning på denna responsiva e-handel.

Skapat 2015-02-13

Igår kväll så va 3 glada utvecklare från Awave tillsammans med övriga Drupal-eliten på en så kallad Meetup där kollegor och konkurenter i Drupal-branchen träffas och snackar teknik med direkt eller indirekt koppling till Drupal.