4°
Lett regn
-3°/1°
 • Bra, Bättre, Bäst

  Awave är experter på Drupal, Wordpress och EPiServer

   

  TA KONTAKT

  MED OSS NU!

  08-55803850

 • Drupal, WordPress och EPiServer

  Kontakta oss för experthjälp inom det CMS som just ni vill använda

   

  TA KONTAKT

  MED OSS NU!

  08-55803850

Gå ner

We do IT better

Webbplatser

Vi skapar responsiva webbplatser i Drupal, Wordpress och EPiServer. Vi tar ett helhetsansvar och hjälper till med allt från idé och design till färdig webbplats.

Responsiv webbdesign

Vi gör responsiv,  kreativ, snygg och användarvänlig webbdesign. Målsättningen är att skapa den optimala webbplatsen som ger ökad affärsnytta.

Drupal

Vi är professionella inom Drupal och utvecklar avancerade kundanpassade webbplatser. Vi tittar på kundens behov och väljer den optimala lösningen.

WordPress

Vi använder Wordpress som plattform och utvecklar skräddarsydda responsiva webbplatser. Allt från enklare bloggar till komplex e-handel.

EPiServer

Våra utvecklare har många års erfarenhet av EPiServer. Vi utvecklar kundanpassade webbplatser och e-handel med höga krav i EPiServer och EPiServer Commerce.

E-handel

Vi skapar skräddarsydda e-handelsplatser och standardlösningar där utformningen bygger på kundens affärsmässiga behov och förutsättningar.

Utförda Projekt

Här finns några utvalda projekt som vi på Awave har utfört den senaste tiden

 • Utvalda
 • Ehandel
 • B2B
 • B2C
 • Profil

Webbyrån Awave i Stockholm

En komplett webbyrå med en personlig touch

Awave är ett av få företag i Sverige som har utsetts till Dagens Industris utmärkelse Gasellen 2014.

Med fokus på att skapa webb som ger affärsnytta har Awave blivit ett av de snabbast växande företagen i Sverige och därför utsetts till Dagens Industris utmärkelse Gasellföretag 2014. Awave fick även utmärkelsen Gasellföretag 2013.

 

Awave har för andra året i rad tilldelats Dagens Industris utmärkelse Gasellen. Awave har visat sina starka sidor i mångsidighet, nytänkande, kundfokus genom sina duktiga medarbetare.
 

 

Webbyrån i Stockholm som ligger steget före

Vi förstår betydelsen av en bra webbplats och vet hur vi genom webben kan lyfta våra kunders verksamhet. Vi ser möjligheterna och vill dela med oss av den kunskapen. Hos oss finns både glädje och seriositet i vårt arbete och förhållningssätt till våra kunder. Vår målsättning är att alltid ligga steget före med ny teknik och nya, innovativa och spännande idéer.

 

Trygghet i kunniga och erfarna medarbetare

Vi vet att framgång inom denna sektor kräver både engagemang och tekniskt högt kvalificerad personal. Vår webbyrå har ett professionellt konsultteam på 23 personer i Stockholm och Danmark med brinnande intresse och mångårig erfarenhet från olika kundkategorier, tekniker och arbetsmetoder.

 

Vi arbetar med alla faser inom IT-och webbutveckling och erbjuder helhetslösningar i allt från egenutvecklad programmeringskod till lösningar i publiceringssystem som Drupal, Wordpress, EPiServer eller Umbraco. Till detta kan vi även erbjuda webbhotell, utbildning och support.

 

 

 • ORDBOK:  "Banner"

  Annons på Internet som ofta består av en puff eller typ av remsa på en del av webbsidan.

 • ORDBOK:  "Klassiskt ASP"

  ASP = Active server Pages är ett skriptspråk skapat av Microsoft. ASP används fortfarande på många webbplatser runt om men Microsoft har officiellt lagt ner ASP till förmån för nyare ASP.Net    

 • ORDBOK:  "Accesstid"

  Åtkomsttid - den tid som det tar för ett datorssystem att lokalisera, läsa och hämta data.

 • ORDBOK:  "SLA"

  Service Level Agreement eller som det kallas på svenska servicenivåavtal eller servicenivåöverenskommelse reglerar avtalad servicenivå till exempel att lägga en order ska ta 3 sekunder.

 • ORDBOK:  "Https "

  Secure http ett tillägg till http för behörighetskontroll och kryptering av data mellan en webbserver och en webbläsare. 

Läs mer

Vi kontaktar dig

Ta kontakt med oss, vi vill gärna diskutera hur vi kan maximera affärsnyttan på er webbplats

Awaves blogg

Det senaste från oss och lite "know-how" om webben

Skapat 2014-12-18

Drupal 8 beta 1 släpptes den första oktober och i skrivande stund har vi kommit till beta 4.
Drupal core teamet har inget förväntat datum på RC (Release Candidate), som skulle betyda stabil version, utan uttalar “It will be ready when it’s ready”.

Skapat 2014-12-12

Som ett steg i vårt arbete att blogga mer om de verktyg och tekniker vi på Awave dagligen använder kommer vi nu börja blogga om Wordpress. Vi kommer att ta upp tekniker, nya populära tillägg, hur man skall arbeta med Wordpress och hur man inte skall göra.

Skapat 2014-12-11

Awave har haft ett helhetsåtagande vid framtagande av Golvkedjans nya responsiva webbplats. Webbplatsen har till fokus att dels beskriva Golvkedjan som kedjeföretag samt att framhäva alla delägare, butiker och tjänster.