3°
Skyet
-4°/1°
 • Bra, Bättre, Bäst

  Awave är experter på Drupal, Wordpress och EPiServer

   

  TA KONTAKT

  MED OSS NU!

  08-55803850

 • Drupal, WordPress och EPiServer

  Kontakta oss för experthjälp inom det CMS som just ni vill använda

   

  TA KONTAKT

  MED OSS NU!

  08-55803850

Gå ner

Webbyrå Stockholm

Webbplatser

Vi skapar responsiva webbplatser i Drupal, Wordpress och EPiServer. Vi tar ett helhetsansvar och hjälper till med allt från idé och design till färdig webbplats.

Responsiv webbdesign

Vi gör responsiv,  kreativ, snygg och användarvänlig webbdesign. Målsättningen är att skapa den optimala webbplatsen som ger ökad affärsnytta.

Drupal

Vi är professionella inom Drupal och utvecklar avancerade kundanpassade webbplatser. Vi tittar på kundens behov och väljer den optimala lösningen.

WordPress

Vi använder Wordpress som plattform och utvecklar skräddarsydda responsiva webbplatser. Allt från enklare bloggar till komplex e-handel.

EPiServer

Våra utvecklare har många års erfarenhet av EPiServer. Vi utvecklar kundanpassade webbplatser och e-handel med höga krav i EPiServer och EPiServer Commerce.

E-handel

Vi skapar skräddarsydda e-handelsplatser och standardlösningar där utformningen bygger på kundens affärsmässiga behov och förutsättningar.

Utförda Projekt

Här finns några utvalda projekt som vi på Awave har utfört den senaste tiden

 • Utvalda
 • Ehandel
 • B2B
 • B2C
 • Profil

AWAVE WEBBYRÅ I STOCKHOLM

En komplett webbyrå med fokus på design, affärsnytta och användarvänlighet

Awave är en av få webbyråer i Sverige som har utsetts till Dagens Industris utmärkelse Gasellen 2014.

Med fokus på att skapa webb som ger affärsnytta har webbyrån Awave blivit ett av de snabbast växande företagen i Sverige och därför utsetts till Dagens Industris utmärkelse Gasellföretag 2014. Awave fick även utmärkelsen Gasellföretag 2013.

 

Awave har för andra året i rad tilldelats Dagens Industris utmärkelse Gasellen. Vår webbyrå har visat sina starka sidor i mångsidighet, nytänkande och kundfokus genom sina duktiga medarbetare.
 

 

Webbyrån i Stockholm som ligger steget före

Vi förstår betydelsen av en bra webbplats och vet hur vi genom webben kan lyfta våra kunders verksamhet. Vi ser möjligheterna och vill dela med oss av den kunskapen. Hos oss finns både glädje och seriositet i vårt arbete och förhållningssätt till våra kunder. Vår målsättning är att alltid ligga steget före med ny teknik och nya, innovativa och spännande idéer.

 

Trygghet i kunniga och erfarna medarbetare på vår webbyrå

Vi vet att framgång inom denna sektor kräver både engagemang och tekniskt högt kvalificerad personal. Vår webbyrå har ett professionellt konsultteam på 23 personer i Stockholm, Riga och Köpenhamn med brinnande intresse och mångårig erfarenhet från olika kundkategorier, tekniker och arbetsmetoder.

 

Vi arbetar med alla faser inom IT-och webbutveckling och erbjuder helhetslösningar i allt från egenutvecklad programmeringskod till lösningar i publiceringssystem som Drupal, Wordpress, EPiServer eller Umbraco. Till detta kan vi även erbjuda webbhotell, utbildning och support.

 

 

 • ORDBOK:  "Upphovsrätt"

  Den lag- och regelsystem som säger att något som skapats av en viss person inte får kopieras eller användas hur som helst av någon annan.

 • ORDBOK:  "Raid"

  Teknik för säker datalagring på flera hårddiskar hopbyggda till en enhet.

 • ORDBOK:  "OECD"

  Riktlinjer för säkerhet i informationssystem är ett dokument som definierar basen för IT-säkerhetsfilosofier.

 • ORDBOK:  "Migration (data)"

  Används i IT-sammanhang när man flyttar över, migrerar, program, data eller hårdvara till någon annan tillämpling eller till någon annan plattform.

 • ORDBOK:  "IOS"

  Ett operativsystem från Apple som används i Apples mobila enheter Iphone, Ipad och Ipad touch.

Läs mer

Vi kontaktar dig

Ta kontakt med oss, vi vill gärna diskutera hur vi kan maximera affärsnyttan på er webbplats

Awaves blogg

Det senaste från oss och lite "know-how" om webben

Skapat 2015-01-27

Begreppet ”design” används numera flitigt inom många branscher och användningsområden. Min tolkning av ordet handlar så klart om hur man jobbar med design inom digitala och tryckta medier.

Skapat 2015-01-23

Ibland kommer man över enkla tillägg som verkligen fyller en tydlig funktion. Ett sådant är Display Widgets. Säg att ni vill kunna visa en widget endast på en specifik sida eller en speciell sorts inlägg. Där kommer Display Widgets in.

Skapat 2015-01-20

Vi har utvecklat en ny responsiv webbplats åt GI-boxen (www.giboxen.se) som bygger på EpiServer. 
Awave har stått för frontend- och backend-utveckling.

Skapat 2015-01-16

Nu har vi släppt en ny responsiv webbplats åt bygg- och fastighetsbolaget Savana. Webbplatsen är utvecklad i Drupal 7. Fokus har legat på att tydligt segmentera Savans olika affärsområden. Under varje affärsområde presenteras fastigheter och bostäder på ett användarvänligt och stillrent sätt.

Awave har haft ansvar för all design, programmering och projektledning.

Skapat 2015-01-14

Det händer att vi tar över wordpressproduktioner där man ser icke optima lösningar. Framförallt ser vi lösningar som inte utnyttjar wordpress funktioner och klasser på rätt sätt.