Webbyrå med kollektiv­avtal

Sedan 2010 omfattas anställda på Awave av kollektivavtal för tjänstemän. För oss är det viktigt med trygga och bra villkor för våra medarbetare.

Kontakta mig

Kollektivavtal ger trygghet för alla

Ett kollektivavtal innehåller regler om tex. anställningsformer, anställningsvillkor, arbetstid, semester, sjuklön och uppsägningstider. Genom kollektivavtalet kan vi på Awave webbyrå erbjuda trygghet till vårt företag, våra anställda och våra kunder.

Trygghet för Awave
När man är kollektivansluten får man som företagare hjälp och råd av experter och slipper lägga onödiga resurser på att ta egna beslut när olika frågor angående anställning dyker upp. Detta gör att vi som företag kan lägga den tiden på det som är viktigare istället – våra kunder och att skapa framgångsrik webb.

Trygghet för våra anställda
Vi vill kunna erbjuda en trygg och stabil grund för de personer som arbetar för oss. När det finns tydliga ramar i kollektivavtalet för hur beslut ska fattas, resulterar det i en trygg och glad arbetsgrupp.

Trygghet för webbyråns kunder
En glad och nöjd arbetsgrupp utför det bästa jobbet. Det bästa jobbet är också det vi alltid vill erbjuda våra kunder. För oss är det viktigt att våra kunder kan känna tillit till våra resurser och vår kapacitet.

2 kvinnor framför en dataskärm

”Utöver den varma stämningen som finns här på Awave så gillar jag alla utmanande uppdrag.” – Åsa, UI/UX designer

Vi är fullservicebyrån med hjärtat i Stockholm, Köpenhamn och Riga

Har du frågor gällande våra tjänster? Slå oss en signal på 08-55 80 38 50 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!

*” anger obligatoriska fält

Hidden

Genom att klicka på skicka godkänner du vår personuppgiftspolicy