CSR

Awave tar ansvar för hur vi kan vara med och påverka samhället i framtiden men också här och nu.

Kontakta mig

Webbyrån stöttar ideella organisationer

För att uppnå våra mål arbetar vi aktivt med att stötta ideella organisationer och stiftelser.

För oss är det viktigt att barn och ungdomar ska ha en trygg uppväxt och skolgång, att djur ska få bo i trygga hem och att bevara naturen runtomkring oss.

Barnsupporterföretag

85% av de barn som drabbas av barncancer överlever, men det räcker inte. Därför är vi med och stödjer Barncancerfondens livsviktiga arbete.

Bevara skärgården

Som skärgårdsvän stöttar vi Skärgårdsstiftelsen i deras uppgift att bevara skärgården för framtiden men även stiftelsens tillsynsmän och naturvårdare som arbetar för att besökare ska möta vackra skärgårdslandskap.

För en narkotikafri skolmiljö

Awave stödjer RNS och dess arbete för att barn, ungdomar och skolpersonal får vistas i en säker, trygg och narkotikafri skolmiljö.

För ett tryggare samhälle

För att skapa trygghet bland unga människor när de rör sig ute på kvällar och nätter stöttar vi Nattvandrarna som ser till att det finns vuxna förebilder ute på gatorna.

Motverkar barnfattigdom

Genom både akuta insatser och långsiktigt arbete stöttar vi Giving People i deras arbete att bekämpa barnfattigdomen i Sverige.

Gör skillnad för djuren

Genom att vara Företagsvän kan Djurskyddet Sverige fortsätta göra stor skillnad för djuren. Djurskyddet Sverige påverkar bland annat för att förbättra djurskyddslagstiftningen.

Rädda liv och förbättra vården för oss alla

Hjärt-lungfonden är en ledande organisation som kämpar för att bekämpa hjärt- och lungsjukdomar genom forskning och stöd till drabbade. Genom sitt arbete bidrar de till att rädda liv och förbättra hälsan för människor över hela Sverige.