Awave lanserar ny webbplats åt Remium i EPiServer 7

Remiums hemsida

Om Remium
Remium är kapitalmarknadens ledande aktör med fokus på små och medelstora bolag. Remium tillhandahåller aktiemäkleri, kapitalförvaltning, aktieanalys, corporate finance samt företagstjänster som Introduce.se, Certified Adviser och likviditetsgaranti.

Awaves uppdrag var att ta fram en ny webbplats åt Remium. Plattformen www.Introduce.se tillhandahåller finansiell information om listade och noterade små och medelstora bolag. Bolagets mål med plattformen har varit att skapa en kontaktyta mellan företag och investerare för att öka kunskapen och förståelsen för dessa bolag på kapitalmarknaden. Webbplatsen är utvecklad i publiceringsverktyget EpiServer 7. Awave har skräddarsytt webbplatsen exakt efter Remiums önskemål och behov, så att webbplatsen andas bolagets motto hög kvalitet och etik.

Awave ansvararde för all utveckling av plattformen. Designen har tillämpats genomgående, även på paraplysidorna inom Remium. Introduce.se innehåller analyser, nyckeltal, teknisk analys, intervjuer, nyheter samt egna artiklar. Pressmeddelanden har integrerats mot de bolag som presenteras på webbplatsen. Awave har utfört ytterligare integrationer mellan olika finansiella informationsplattformar samt specialutformade partnersidor till aktörer som Avanza Bank och Nordnet Bank. En annan modul är Nyckeltalskompassen som filtrerar nyckeltal för att tydliggöra olika bolagsvärden. Youtube är även integrerat på sidan för att visa videointervjuer speciellt anpassade för mobila enheter.

Fakta
EpiServer 7
Integration mot nyhetskällor
Mailutskickshantering