Alltid rätt julklapp

Inom Filmstaden AB finns också affärsområdet Filmstaden Business och inför julen 2019 gick Filmstaden och Filmstaden Business ihop för en gemensam julkampanj.

Skapar mervärde åt kampanjen

Filmstaden kontaktade oss tidigt under hösten då de ville ha hjälp att bygga en kampanjsida som skulle representera den julkampanj som de tagit fram tillsammans med sin reklambyrå.

Julkampanjen gick ut på att hylla gamla julklappar och att visa att det som var populärt förr kanske inte riktigt fungerar idag.

En interaktiv webbplats med en rolig tävling

När vi tog oss an den här uppgiften hade vi som mål att skapa en interaktiv plats där Filmstadens användare skulle kunna ta del av hela Filmstadens reklamkampanj, men även uppmuntra användarna till reflektion och minnas sina egna julklappar som de fått under åren.

Kampanjsidan är skapad utifrån Filmstadens grafiska profil och byggdes i WordPress så att Filmstaden på ett enkelt sätt ska kunna administrera de olika kampanjbilderna som visas men också tävlingsfunktionen som vi byggt åt dom.

Vi är fullservicebyrån med hjärtat i Stockholm, Köpenhamn och Riga

Har du frågor gällande våra tjänster? Slå oss en signal på 08-55 80 38 50 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!

*” anger obligatoriska fält

Hidden

Genom att klicka på skicka godkänner du vår personuppgiftspolicy