Arkitektkopia

Arkitektkopia är ett rikstäckande företag som erbjuder grafiska tjänster inom tryck och digital kommunikation. Arkitektkopia är idag med 70 års erfarenhet ett av de största tryckerierna i Sverige.

Publishingpriset_arkitektkopia

En flexibel och prisbelönt design

En stor del av uppdraget var att få till en tydligare struktur på innehållet och göra det enklare för besökaren att hitta rätt.

Designen är djärv och modern med en oregelbunden layout och starka färger. Att skapa kaos och balans på samma gång var största utmaningen designmässigt. Uppenbarligen hittade vi ett vinnande koncept då vi tillsammans med Arkitektkopia kammade hem ett Silver i PublishingPriset inom kategorin ”Marknadsföringssajter kommunikationsbranschen” med toppbetyg inom både användarvänlighet och form.

Flexibel, lättadministrerad och blixtsnabb

Webbplatsen är väldigt flexibel för besökaren då vi har byggt den med flexibla komponenter i ett intuitivt drag’n’drop-ramverk.

Webbplatsen är bra optimerad SEO-mässigt och har laddningstider på under sekunden – detta uppnådde vi genom att använda oss av Varnish & Ajax-laddat innehåll.

Deras engagemang i att leverera det lilla extra är något som jag värderar högt – det har genomsyrat hela projektet.

Fredrik Sinander, Digital Brand Manager på Arkitektkopia

Vi är fullservicebyrån med hjärtat i Stockholm, Köpenhamn och Riga

Har du frågor gällande våra tjänster? Slå oss en signal på 08-55 80 38 50 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!

*” anger obligatoriska fält

Hidden

Genom att klicka på skicka godkänner du vår personuppgiftspolicy