Bilhandlarbudet appen

Bilhandlarbudet är en app för bilhandlare över hela Sverige. Det är en mötesplats där man enkelt kan sälja och köpa begagnade bilar.

Agilt projekt som resulterar i nya lösningar

Från att arbeta med wireframes för att kartlägga alla flöden och möjliga scenarion, en utvecklad prototyp till en fullständig modern app.

Bilhandlarbudet har varit ett agilt projekt från projektets start. Projektet har inneburit många vägar fram och tillbaka för att alltid säkerställa den bästa lösningen. Förutom en lekfull design är appen utvecklad i React Native tillsammans med en admin som gör det enkelt för Bilhandlarbudet att hantera alla sina användare.

Ett nytt varumärke

Då Bilhandlarbudet är en helt nystartad verksamhet och tjänst har Awave stöttat med att skapa hela det visuella varumärket samt skrivit all copywriting i appen.

För att ta fram det nya varumärket har Awaves strateger och designers arbetat tätt ihop med en grupp från Bilhandlarbudet för att göra målgruppsanalys samt hitta en gemensam visuell inspiration. Resultatet blev en smart logotyp med en bilikon tillsammans med klara blå och gröna färger tillsammans med en starkare lila färg som komplement.

Vi är fullservicebyrån med hjärtat i Stockholm, Köpenhamn och Riga

Har du frågor gällande våra tjänster? Slå oss en signal på 08-55 80 38 50 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!

*” anger obligatoriska fält

Hidden

Genom att klicka på skicka godkänner du vår personuppgiftspolicy