Electrolux

Aktiebolaget Electrolux är en av världens största tillverkare av vitvaror och har över 55 000 anställda världen över.

symbol_Elux

Avancerat HR-system

Vad gör man när man investerat i ett avancerat HR-system som håller en tillbaka? Man bygger om det!

Awave har under de senaste åren hjälpt Electrolux anpassa ett HR-verktyg som inte hade den inbyggda flexibilitet de efterfrågar. Systemet var stelt, hade ett krångligt gränssnitt och ledtiderna för att få igenom förbättringar matchade inte deras snabba, iterativa arbetssätt.

Då vi arbetat med systemet tidigare bistod vi med att ta fram specialanpassade lösningar för både det ena och det andra syftet. För att underlätta och effektivisera hanteringen av innehåll i deras interna system har vi dessutom tagit fram ett verktyg som integrerades för snabbare och enklare uppdateringar.

Omfattande UX-arbete med både besökare och administratör i fokus

Då många av de lösningar som Electrolux efterfrågade bestod av att bygga portaler för såväl administrativa som inspirerande syften har det alltid funnits minst två målgrupper att ta hänsyn till. Med det i ryggen har Awave varit drivande i att ta fram intuitiva och attraktiva UX-lösningar som inte bara ser bra ut för slutanvändaren utan även för administratören.

Vi är fullservicebyrån med hjärtat i Stockholm, Köpenhamn och Riga

Har du frågor gällande våra tjänster? Slå oss en signal på 08-55 80 38 50 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!

*” anger obligatoriska fält

Hidden

Genom att klicka på skicka godkänner du vår personuppgiftspolicy