Greenfood

Greenfood är en av Nordens ledande livsmedelskoncerner inom hälsosam mat och erbjuder ready-to-eat lösningar som t.ex. den allt mer populära salladsbaren Picadeli.

greenfood_heart

Lekfull multisite-lösning med lättarbetat gränssnitt

Då Greenfood är en internationell bolagskoncern som samlar ett tiotal varumärken specialiserade på frukt och grönt behövde de en webblösning som kunde uppfylla många olika behov.

Utmaningen i detta projekt låg i att skapa en lösning som täckte in flera olika varumärken, affärsområden och språkversioner. En multisite-lösning i Drupal växte fram där stort fokus lades på att skapa ett intuitivt och lättarbetat gränssnitt där man kunde dela upp och hantera behörigheter på ett smidigt sätt.

Design och UX

Arbetet inleddes med en stor workshop under vilken vi identifierade vilka de huvudsakliga målgrupperna är och vad dessa förväntar sig kunna göra på siten. Därefter formulerades en strategi för struktur och innehåll. Under inledningen av samarbetet genomgick Greenfood även ett stort varumärkesarbete som skulle reflekteras i den nya sitens manér. Lekfullhet, fräschör och ett tydligt fokus på bra bilder stod högt på önskelistan. Resultatet blev en design med många nytänkande element i form av oväntade menylösningar och stor flexibilitet vad gäller typografi.

Vi är fullservicebyrån med hjärtat i Stockholm, Köpenhamn och Riga

Har du frågor gällande våra tjänster? Slå oss en signal på 08-55 80 38 50 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!

*” anger obligatoriska fält

Hidden

Genom att klicka på skicka godkänner du vår personuppgiftspolicy