Motivation Service

Sälj, Sälj, Sälj! Det är ledorden för utvecklandet av Motivation Service webbplats. Webbplatsen är enkelt, tydlig och användarvänlig. Motivation Service arbetar idag med ett flertal kända företag och varumärken, det är någonting som Awaves erkännt duktiga designers har tagit värde på. Har man som företag många stora kunder och vill ha fler så är det absolut lämpligt och lyfta fram dem, till och med direkt på startsidan.

Webbplasten har en informationstruktur som baserar sig på Motivation Services verksamhetsområden. Bilder i bildspel är kopplade till respektive undersida. Tillgänglighet coh tydligs kontaktytor är en av de viktigate ingridienserna för en modern webbplats. Awave har löst detta genom att utveckla ett kontaktformulär som finns med i högerkant på varje sida. Nyhetsflöde och animationer är andra egenskaper som gör en besökare intresserad och känner sig välkommen.

Webbplatsen är utvecklad i Drupal 7 med standardmoduler som har anpassats. Awave har ansvarat för att interaktion, design, programmering och projektltledning.

www.motivationservice.se