Nuuday

Nuuday är det danska företaget som skapar framtidens TV, Bredband, nätverk och telefoni. De har en stark närvaro genom välkända varumärken som YouSee, Telmore, Hiper, Blockbuster, TDC Erhverv, NetDesign och Relatel.

Ett helt nytt sätt att jobba

Under 2020 gjorde Nuuday om hela sitt varumärke samt organisation. Det innebar en helt ny HR portal för att kunna matcha alla behov till det nya mer agila arbetssättet.

Nuuday valde Cornerstones system för deras HR-portal vilket vi med Awaves ACMS har designat och utvecklat skräddarsydda lösningar till. Bland annat har vi skräddarsytt välkomstsidor för medarbetare som loggar in i HR systemet samt extrafunktioner för de anställda som även har rollen som ”teamleader”. Med Awaves ACMS kan medarbetare enkelt ha koll på sina utvecklingsområden och mål men även ha närhet till e-utbildningar samt att ge och efterfråga feedback på ens arbete.

Skräddarsytt med ACMS

Ett av syftena att arbeta med Awaves ACMS var att få sidor och funktioner i Cornerstone att ”andas” Nuudays lekfulla förhållningssätt.

Därför har vi kunnat skräddarsy funktioner med React, API synk av data, SSO lösning för användarhantering samt SaaS lösningar. Vilket har resulterat i lösningar som möjligheten till skräddarsydd välkomstsida, underlag för utvecklingssamtal, feedback och även gjort det möjligt att föra personliga anteckningar.

Vi är fullservicebyrån med hjärtat i Stockholm, Köpenhamn och Riga

Har du frågor gällande våra tjänster? Slå oss en signal på 08-55 80 38 50 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!

*” anger obligatoriska fält

Hidden

Genom att klicka på skicka godkänner du vår personuppgiftspolicy