Precis Digital

Precis Digital är en internationell digital marknadsföringsbyrå. Byrån jobbar med marknadsföring i helhet och har kontor runt om i hela Europa.

Mediebyrå startad av tidigare Google anställda.

Precis Digital är en datadriven digital mediebyrå som startades 2012 av tre tidigare Google-anställda. I strävan efter plattformsöverskridande expertis, datastyrd beslutsfattning samt innovation som utmanar status quo, har Precis Digital snabbt blivit en av de mest attraktiva arbetsplatserna och ledande marknadsbyråerna i Europa.

Vikten av en tekniskt SEO-anpassad webbplats.

Likt oss på Awave ställer Precis Digital höga krav på att en webbplats ska hålla en perfektion inom teknisk SEO, snabbhet och interaktioner. Som fullservicebyrå förstår vi vikten av hur en webbplats både utformas och utvecklas för SEO och vi blev därför ett självklart val när Precis Digital behövde hitta en partner för utveckling av sin nya webbplats.

Med funktionaliteter i Precis Digitals backend kan man idag enkelt ändra alla viktiga SEO-relaterade justeringar. Samtidigt som den visuella upplevelsen för besökaren håller samma höga standard.

Egen kontroll över designen

Webbplatsen är utvecklad i WordPress med Gutenberg och flexible field-principen, där varje block och modul är byggd från grunden med ett förutbestämt antal val i design och funktion. Allt för att kunden själv ska ha kontroll över sin egen design och kunna anpassa existerande och nya sidor enligt önskemål och behov.

Vi är fullservicebyrån med hjärtat i Stockholm, Köpenhamn och Riga

Har du frågor gällande våra tjänster? Slå oss en signal på 08-55 80 38 50 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!

*” anger obligatoriska fält

Hidden

Genom att klicka på skicka godkänner du vår personuppgiftspolicy