Filmstaden Media

Filmstaden Media, dotterbolaget till Filmstaden AB, arbetar nationellt med storskalig marknadsföring på biografer.

En design som väcker känslor

En central faktor när vi tog oss an den här uppgiften var att hitta ett sätt att förena Filmstaden Bios nya grafiska uttryck med ett mer säljorienterat innehåll som skulle locka annonsörer till att vilja använda bioduken som informationsbärare. Stort fokus på siten ligger på minnesvärda reklamfilmer för att demonstrera hur effektiv en väl placerad reklamfilm kan vara. Den nya designen blev så väl mottagen att Filmstaden Medias säljare numer använder sidan som ett säljverktyg när de är ute och pratar med potentiella kunder.

Integrationer och videotjänster

Sidan är utvecklad i Drupal 8 och vi har jobbat mycket med integration mot Filmstaden Medias videotjänster och även Youtube. Vi har även inkorporerat många interaktiva element för att ge besökarna bästa möjliga användarupplevelse. Kontaktformulären på sidan är uppbyggda enligt naturligt talspråk för att maximera användarvänligheten i konverteringsskedet.

Vi är fullservicebyrån med hjärtat i Stockholm, Köpenhamn och Riga

Har du frågor gällande våra tjänster? Slå oss en signal på 08-55 80 38 50 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!

*” anger obligatoriska fält

Hidden

Genom att klicka på skicka godkänner du vår personuppgiftspolicy