SolidEngineer

SolidEngineer är ett innovativt teknikföretag som handlar med varor och tjänster kopplade till 3D-teknik.

solide_cube

En tredimensionell tjänsteportfölj

Projektets utmaning låg i att balansera de produkter som företaget är välkänt för med deras nya konsulttjänster.

Ur ett grafiskt perspektiv fick siten en sober men nyskapande lösning som skildrar SolidEngineers verksamhet så väl som deras kompetens. Balansen mellan tjänsterna uppnåddes delvis genom en smart menylösning där alla tjänster presenteras i samma nivå och delvis genom att konsulttjänsterna vävdes in på övriga produktsidor genom inbjudande block med personlig prägel som kompletterar det annars tekniktunga innehållet.

E-handeln är uppbyggd med WordPress och WooCommerce med ett stort fokus på flexibilitet och möjligheten för kunden att enkelt skapa egna mallar. Vi har integrerat Google Tag Manager, gjort ett omfattande strukturellt arbete och arbetar löpande med att förbättra deras SEO-ranking.

En ny modern profil

Under arbetet med siten bistod Awave med att ta fram en helt ny logotyp och en modern grafisk profil som passar ett företag i teknisk framkant. Den nya profilen har vi implementerat på siten och i grafiskt material så som en brandbook, visitkort, presentationsmaterial mm.

Vi är fullservicebyrån med hjärtat i Stockholm, Köpenhamn och Riga

Har du frågor gällande våra tjänster? Slå oss en signal på 08-55 80 38 50 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!

*” anger obligatoriska fält

Hidden

Genom att klicka på skicka godkänner du vår personuppgiftspolicy