Struktina Entreprenad

Struktina är ett entreprenad företag som levererar rätt kvalitet i rätt tid till både privatkunder och större fastighetsägare.

Två målgrupper med olika behov

Struktina har två tydliga målgrupper med olika behov och krav. Därför lades ett stort arbete på att göra hemsidan så tydlig och användarvänlig med konverteringsfokus för användaren som möjligt med en tydlig menystruktur där det hela tiden är nära till kontakt.

Då Struktina Entreprenads målgrupp ofta är på språng har ett extra stort fokus lagts på att hemsidan ska fungera sömlöst i mobilen – samtidigt som det hela tiden finns en enkel väg att få kontakt med Struktina Entreprenad för frågor.

Ny logotyp och uppdaterat varumärke

I samband med att Struktinas hemsida tog form växte även en ny visuell identitet fram.

Det ledde till en ny och uppdaterad logotyp, nya komplement-färger och ett lekfullt formspråk, vilket sammanställdes i en snygg och tydlig grafisk manual.
Till följd av den uppdaterade grafiska profilen har vi även skapat tryckt material så som nödvändiga foldrar och visitkort. Vi har även hjälpt till med att skapa olika mallar för Word och Excel.

Vi är fullservicebyrån med hjärtat i Stockholm, Köpenhamn och Riga

Har du frågor gällande våra tjänster? Slå oss en signal på 08-55 80 38 50 eller fyll i formuläret så återkopplar vi inom kort.

Ja tack! Jag vill gärna bli kontaktad!

*” anger obligatoriska fält

Hidden

Genom att klicka på skicka godkänner du vår personuppgiftspolicy