En gäspning är ett tyst rop på kaffe

En espresso maskin

Många av de som besökte oss under hösten fick uppleva en viss frustration över att vi inte kunde erbjuda våra gäster kaffe på grund av att vår kaffemaskin var på väg att ansluta sig till de sälla jaktmarkerna.
Än större var frustrationen hos oss som tillbringar huvuddelen av våra vakna tid här på kontoret då kaffe är en förutsättning för att just kunna vakna, i och med det började jakten på en ny kaffemaskin!

I en bransch där citatet ”Trötthet är bara ett tecken på för mycket blod i koffeinomloppet” är att se som övergripande motto, gick vår redan skrämmande höga konsumption av kalla kolsyrade drycker berikade med socker och koffein upp till rekordartade nivåer.
Därav gjordes slutligen precis inför jul en investering i klassen ”håll-käften-och-drick-ditt-kaffe” och därmed vill vi presentera er för vårt senaste tillskott på kontoret, som vi givit det passande namnet ”Besten”.

Den levererar med glädje allting mellan espresso så stark att man kan ställa en sked mitt i kaffekoppen utan att den nuddar någon av kanterna, till en så mild och trevlig latte macchiato att den liknats vid flytande bomull med mjukglass på toppen, och istället så är det nu mjölken som avverkas i rekordtakt.
Med andra ord så möter vi inte våra besökare bara med glada hundar numera, utan vågar också utlova en riktigt schysst kopp kaffe. Hjärtligt välkomna att boka in ett möte!